Survivor: Με πόσα χρήματα αποχώρησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Survivor: Με πόσα χρήματα αποχώρησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Survivor Glomex

Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που συγκέντρωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τη συμμετοχή της στο Survivor 2022.

Η απόλυτη ανατροπή σημειώθηκε στο Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Η αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου αλλάζει τις ισορροπίες στην μπλε ομάδα, ενώ η ανακοίνωση του ονόματός της στο συμβούλιο του νησιού προκάλεσε και το ξέσπασμα της Βρισηίδας, η οποία βρίσκεται πλέον σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βλέποντας πως ένα κοντινό της πρόσωπο φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Προηγουμένως, οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στον στίβο μάχης, όπου η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη, με πρωταγωνιστές τον Άρη Σοϊλέδη, τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Αργότερα, τα νεύρα μεταφέρθηκαν και στο συμβούλιο του νησιού, όπου ο Άρης Σοϊλέδης κατηγόρησε την Ασημίνα για τη συμπεριφορά της προς το πρόσωπό του.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του συμβουλίου η ένταση ήταν μεγάλη, ενώ η αγωνία κορυφώθηκε την ώρα της ανακοίνωσης του παίκτη που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο.

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, Βρισηίδα Ανδριώτου και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει το όνομα της Ευρυδίκης για να αποχαιρετήσει συμπαίκτες και αντιπάλους.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Τα χρήματα που συγκέντρωσε στο Survivor

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μπήκε στο Survivor από την πρώτη κιόλας μέρα του πέμπτου αυτού κύκλου, ούσα αποφασισμένη να προχωρήσει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Εν τέλει, η άλλοτε παίκτρια του “My Style Rocks”, κατάφερε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο περίπου 3,5 μήνες, αποχωρώντας αναπάντεχα, αλλά συγκεντρώνοντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Σύμφωνα με τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έπαιρνε 3.500 ευρώ την εβδομάδα, συνεπώς, παραμένοντας κάτι παραπάνω από 14 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο, έλαβε περίπου 50.000 ευρώ για τη συμμετοχή της στο Survivor 2022.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα