Survivor Trailer: “Μαλλιά κουβάρια” οι παίκτες – Άγριος καβγάς με Βρισηίδα στο συμβούλιο

Survivor Trailer: “Μαλλιά κουβάρια” οι παίκτες – Άγριος καβγάς με Βρισηίδα στο συμβούλιο

Συγκρούσεις ανάμεσα στους παίκτες φέρνει το νέο επεισόδιο του Survivor. Δύσκολος αγώνας υπό καταρρακτώδη βροχή. Καβγάς Βρισηίδας και Ρουβά στο συμβούλιο. Δείτε το trailer της Κυριακής (03/04).

Συνεχίζονται οι καβγάδες ανάμεσα στους παίκτες του Survivor, όπως θα δούμε και στο επεισόδιο της Κυριακής (03/04) στον ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, όπως βλέπουμε στο trailer, στην ομάδα των Μπλε, ο Τάκης Καραγκούνιας έρχεται για άλλη μια φορά σε αντιπαράθεση με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ενώ φαίνεται πως και άλλοι παίκτες έχουν προβλήματα μαζί του.

Στο αποψινό επεισόδιο, θα δούμε τους Κόκκινους και τους Μπλε να “ρίχνονται” στη μάχη στον πρώτο αγώνα ασυλία της εβδομάδας και να βάζουν τα δυνατά τους κάτω από δύσκολες συνθήκες, αφού η βροχή θα είναι καταρρακτώδης.

Στη συνέχεια, οι παίκτες των αντίπαλων ομάδων θα έχουν πολλές συγκρούσεις, με την Βρισηίδα Ανδριώτου να βρίσκεται στο επίκεντρο και να κατηγορεί τον Απόστολο Ρουβά, λέγοντας: “Είχε κάμερες μπροστά και ευτυχώς το έχει δει ο κόσμος το πώς συμπεριφέρθηκε ο Απόστολος στη Βρισηίδα”.

“Ξεκινάνε να λένε τα πράγματα πάντα από τη στιγμή που τους εξυπηρετεί”, απαντά ο ίδιος, ενώ το μέρος του παίρνει και ο Γιώργος Κατσαούνης που λέει: “Πώς γίνεται να κατηγορούμε τον Απόστολο που είναι από αντίπαλη ομάδα, ενώ η συμπαίκτριά σας, σας αποκαλούσε ψοφίμια”.

Υπενθυμίζεται πως απόψε θα μάθουμε τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση της εβδομάδας.

Survivor: Δείτε το trailer της Κυριακής (03/04)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα