Survivor – Τζέιμς Καφετζής: Η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνιση και η αινιγματική ανάρτηση

Survivor – Τζέιμς Καφετζής: Η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνιση και η αινιγματική ανάρτηση
Ο Τζέιμς Καφετζής στο Survivor 4 Glomex

Ο Τζέιμς Καφετζής ανέβασε βίντεο στο instagram, με τη "μεταμόρφωσή" του να είναι εμφανής. Σταθερά δίπλα του η Άννα Μαρία Βέλλη. Τι σήμαινε η κίνησή του στο... ψήσιμο.

Ο Τζέιμς Καφετζής βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Ρόδο, η οποία σείστηκε κατά την άφιξή του, επιφυλάσσοντάς του μία θερμή υποδοχή. Δίπλα του, από την πρώτη στιγμή της επιστροφής του μέχρι και σήμερα, παραμένει η πρώην συμπαίκτριά του στο Survivor, Άννα Μαρία Βέλλη, με την οποία είχαν και έχουν πολύ καλές σχέσεις, όπως φυσικά και με τον Νίκο Μπάρτζη, που επίσης αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο και τον οποίο περιμένουν για την επανένωση της τριπλέτας εκτός παιχνιδιού.

Ο πρώην παίκτης των μπλε, ανέβασε ένα story στο Instagram, όπου μαζί με την Άννα Μαρία, βλέπουν απόσπασμα της εκπομπής “Love It”, ενώ ταυτόχρονα ψήνουν μπιφτέκια.

Η αλλαγή στην εμφάνιση του Τζέιμς Καφετζή είναι αισθητή, με τον ίδιο μάλιστα να κάνει και μία χαρακτηριστική, γεμάτη νόημα κίνηση, γυρνώντας τα μπιφτέκια, σε μία μικρή αναπαράσταση της γνωστής ατάκας μεταξύ των παικτών του ριάλιτι, που αφορούσε όσους “γυρνούσαν την μπιφτέκα”, δηλαδή άλλαζαν στάση ή αποδεικνύονταν ανακόλουθοι παλαιότερων οποθετήσεών τους.

Δείτε το story του Τζέιμς:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα