Survivor: “Κάηκε” η Ρόδος στην επιστροφή του Τζέιμς – Μαζί του η Άννα Μαρία

Survivor: “Κάηκε” η Ρόδος στην επιστροφή του Τζέιμς – Μαζί του η Άννα Μαρία

Πλήθος κόσμου, πυροτεχνήματα και επευφημίες κατά την επιστροφή του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor 4 στη Ρόδο. Στο πλευρό του η Άννα Μαρία Βέλλη. Όσα δήλωσε στους θαυμαστές του.

Επέστρεψε στη Ρόδο ο Τζέιμς Καφετζής, ο πιο δημοφιλής παίκτης του Survivor 4, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι τις προηγούμενες ημέρες και έκανε το αντίστροφο ταξίδι από τον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Rodiaki.gr, στην πλατεία Φαληρακίου στη Ρόδο, παρά τις συστάσεις όλων αλλά και της οικογένειάς του Τζέιμς Καφετζή, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου αυστηρά με μάσκες που καλωσόρισαν τον Τζέιμς, ο οποίος δεν έχανε την ευκαιρία να μιλάει στο παιχνίδι για τη Ρόδο, το χωριό του τις Καλυθιές και το Φαληράκι.

Οι συγκεντρωμένοι υποδέχθηκαν τον Τζέιμς ως τον νικητή του φετινού Survivor 4, αφού δεν ήταν μόνο ο πρώτος στα αθλήματα στους 5 μπλε παραμένοντες στο παιχνίδι, αλλά εντυπωσιάζοντας το τηλεοπτικό κοινό για την ακεραιότητά του, τον χαρακτήρα του, τον ύμνο της φιλίας και της ευφυίας του.

Δεκάδες ήταν τα πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό της Ρόδου για την υποδοχή του δημοφιλούς παίκτη.

Άτομα κάθε ηλικίας συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Φαληρακίου, τα πανό έγραφαν “Τζείμς νικητή της καρδιάς μας” και ο ίδιος έφτασε απευθείας από το αεροδρόμιο, μαζί με τη συμπαίκτρια του Άννα Μαρία Βέλλη.

Μέσα στις επευφημίες του κόσμου, ο Τζέιμς Καφετζής, συνοδευόμενος από τον πατέρα του Λευτέρη, τη μητέρα του Μπέβερλι, τον αδελφό του Μάικ και την αδελφή του Έφη ευχαρίστησε για τη στήριξη.

Στις δηλώσεις του ο Τζέιμς ανέφερε μεταξύ άλλων “Δεν έχω λόγια. Ευχαριστώ για τους πέντε μήνες που με στηρίζατε, δεν περίμενα τέτοια υποδοχή, σήμερα είμαι εδώ με τη συμπαίκτρια μου την Αμι και σας υπόσχομαι, όταν φύγει από το παιχνίδι ο Νίκος Μπάρτζης, να σας τον φέρω στη Ρόδο μια εβδομάδα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα