Survivor 5: Η αναφορά της Ανδριώτου στην Τούνη – “Η πρώην κολλητή μου…”

Survivor 5: Η αναφορά της Ανδριώτου στην Τούνη – “Η πρώην κολλητή μου…”
Ιωάννα Τούνη και Βρισηίδα Ανδριώτου Instagram

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, η Βρισηίδα Ανδριώτου αναφέρθηκε στην πρώην κολλητή της, Ιωάννα Τούνη. Η ερώτηση του Λιανού που έφερε σε αμηχανία το μοντέλο.

Στον Άγιο Δομίνικο βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία συμμετέχει στον πέμπτο κύκλο του Survivor.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (02/01), οι παίκτες διαγωνίστηκαν σε ένα κουίζ με έπαθλο ένα γεύμα και το μοντέλο θυμήθηκε την άλλοτε κολλητή της, Ιωάννα Τούνη.

Συγκεκριμένα, όταν έφτασε η σειρά της να παίξει στο κουίζ, ο ρώτησε αν έχει πάει κάποιος παίκτης ποτέ στη Ρώμη. Τότε η παίκτρια των Διάσημων απάντησε πως έχει ταξιδέψει στην ιταλική πρωτεύουσα.

“Έχω πάει. Έχω πάει στο Κολοσσαίο, αλλά έκανα περισσότερο βόλτα”, είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Τότε, ο παρουσιαστής θέλησε να μάθει με ποιον ταξίδεψε στη Ρώμη, με την παίκτρια να απαντάει όλο νόημα: “Με την κολλητή μου, την πρώην”.

Να σημειωθεί πως οι δύο πρώην φίλες είχαν πάει στη Ρώμη τον Νοέμβριο του 2019.

Παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου έναν χρόνο υπήρξε μια έντονη διαδικτυακή κόντρα ανάμεσα στην Ιωάννα Τούνη και τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Ιωάννα Τούνη κατηγόρησε τη Βρισηίδα Ανδριώτου ότι συναντήθηκε κρυφά για μπάνιο με τον άνθρωπο που διέρρευσε βίντεο με προσωπικές στιγμές της Ιωάννας Τούνη, με την παίκτρια του Survivor 2022 να αρνείται ότι το έκανε. Μέχρι και σήμερα, οι δύο influencers δεν έχουν καταφέρει να λύσουν τις διαφορές τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα