Ανδριώτου κατά Τούνη: “Ποιος θα πιστέψει την ‘μικρή Βρισηίδα;'”

Ανδριώτου κατά Τούνη: “Ποιος θα πιστέψει την ‘μικρή Βρισηίδα;'”
Βρισηίδα Ανδριώτου Instagram / @vrisiida_andrio

Η Βρισηίδα Ανδριώτου απαντά στις κατηγορίες της Ιωάννας Τούνη, ότι δηλαδή η πρώην φίλη της πήγε για μπάνιο με τον άνδρα που διέρρευσε το "ροζ" βίντεο και μοιράζεται τη δική της "αλήθεια".

Εντύπωση προκάλεσε στους ακόλουθους της Ιωάννας Τούνη και της Βρισηίδας Ανδριώτου το γεγονός ότι σταμάτησαν ξαφνικά να κάνουν παρέα, ενώ ολόκληρο το καλοκαίρι ήταν σχεδόν καθημερινά μαζί, ενώ έκαναν κοινές διακοπές στα ελληνικά νησιά.

Οι δύο influencers είχαν γνωριστεί στον πρώτο κύκλο του “My Style Rocks” και έπειτα διατήρησαν επαφή, δημιουργώντας μια πολύ δυνατή φιλία που μετρούσε τουλάχιστον τρία χρόνια, με τις ίδιες να αποκαλούνται μεταξύ τους “κολλητές”.

Οι πρώην φίλες επισκέφθηκαν φέτος τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, πόζαραν η μία στις φωτογραφίες της άλλης, περνούσαν πάρα πολύ χρόνο μαζί, μέχρι που “ξέκοψαν”, προκαλώντας την απορία των θαυμαστών τους.

Μετά από σωρεία μηνυμάτων που δέχτηκε, η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να μιλήσει για το τι συνέβη μεταξύ τους και το έκανε στο πλαίσιο του QA στο Instagram, όπου απαντούσε σε ερωτήσεις των ακολούθων της.

Instagram / @j.touni

Όπως αποκάλυψε, ο λόγος που σταμάτησαν να κάνουν παρέα είναι πως η Βρισηίδα Ανδριώτου συναντήθηκε (κρυφά, όπως άφησε να εννοηθεί) για μπάνιο με τον άνθρωπο που κατηγορείται για τη διαρροή του ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη.

“Δεν μαλώσαμε… Την ξέκοψα οριστικά και αμετάκλητα! Μπορώ να συγχωρήσω πολλά πράγματα στους ανθρώπους που αγαπάω, όχι όμως και τα ψέματα, την αχαριστία, την κοροϊδία και την διπροσωπία. Η “κολλητή” μου, λοιπόν, έπαψε να είναι κολλητή μου, όταν αποφάσισε να πάει για μπανάκι στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης με τον άνθρωπο που βρίσκομαι σε δικηγόρους για το “ροζ βίντεο”. Ναι! Καλά κατάλαβες…”, ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή influencer.

Instagram / @j.touni

Η απάντηση από την άλλη πλευρά δεν άργησε να έρθει, με την Βρισηίδα να απαντά μέσω Instagram Stories στα όσα υποστήριξε η πρώην φίλη της, Ιωάννα Τούνη.

“Θα ήταν ό,τι πιο ανάξιο θα είχα κάνει ποτέ στη ζωή μου, αν έμπαινα στη διαδικασία να κοντραριστώ δημόσια με την χρόνια φίλη μου… Επειδή νοιώθω όμως ότι αδικώ τον εαυτό μου χωρίς να υπερασπιστώ τη θέση μου, θα πω μόνο ότι εννοείται ότι δεν ήταν προσχεδιασμένο να βρεθώ στον ίδιο χώρο με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Ξέρω ότι πολλοί λίγοι θα είναι αυτοί που θα υποστηρίξουν την αλήθεια της μικρής Βρισηίδας, που οφείλει τα πάντα στη φίλη της, ακόμη και το ότι αναπνέει ίσως… “Φταίω” και το παραδέχτηκα από την πρώτη στιγμή στον κύκλο μας”, έγραψε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Τέλος, το μοντέλο ευχαρίστησε όλους όσοι της έστειλαν μηνύματα υποστήριξης, ενώ ολοκλήρωσε τα Instagram Stories, γράφοντας όλο νόημα “τα υπόλοιπα ήταν απλά αναμενόμενα”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα