Survivor: Ξέσπασμα Παππά κατά Γκιουλέκα με βαριές κουβέντες – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Διαβάζεται σε 2'
Survivor: Ξέσπασμα Παππά κατά Γκιουλέκα με βαριές κουβέντες – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε
Survivor Greece / Facebook

Το “αντάρτικο” Περπατάρη και Γκιουλέκα έφερε την αντίδραση του Αλέξη Παππά. Φωνές στην καλύβα των κόκκινων. Ποιος παίκτης έφυγε από το Survivor.

Μεγάλη ένταση επικράτησε στην καλύβα της κόκκινης ομάδας στο Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Αλέξης Παππάς ξέσπασε κατά του Γιώργου Γκιουλέκα και του Γιάννη Περπατάρη, μετά την απόφαση των δύο πρώην Μαχητών να μην αγωνιστούν στο αγώνισμα ασυλίας.

“Δεν καταλαβαίνω όταν παίρνει ένας παίκτης τόσα χάπια που λέει ότι παίρνει και είναι σωματικά καταβεβλημένος, αν θα αλλάξει κάτι στο σώμα του, μέσα σε 15 λεπτά ξεκούρασης και αν τελικά όλο αυτό που φαίνεται, ότι προσπάθησαν να παρατήσουν το παιχνίδι για να επωφεληθεί η μπλε ομάδα. Αφού το είδαν 8 άτομα, τότε σημαίνει ότι δεν είναι όλοι ηλίθιοι! Δεν μπορεί να γράφει τη λέξη μαλ@@ας στο κούτελο τους”, είπε αρχικά στην κάμερα ο Αλέξης Παππάς.

Λίγο αργότερα, ο ίδιος άρχισε να φωνάζει κατά των συμπαικτών του, με βαριές εκφράσεις: “Εμείς εδώ σε αυτή την καλύβα συμπεριφερόμαστε σαν μια ομάδα. Εγώ δεν έχω κρύψει τίποτα από κανέναν, αδελφέ μου! Θα τα πω και άμα δεν γουστάρεις, δικό σου θέμα. Δεν μπορώ όμως να αποκρύψω την αλήθεια και να σε αφήσω να γράφεις τη λέξη μαλ@@κας στο κούτελο μου. Συγγνώμη κιόλας”.

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το Survivor

Το βράδυ της Πέμπτης, τέσσερις άνδρες από την Κόκκινη ομάδα έδωσαν μάχη για την παραμονή τους στο Survivor.

Ο λόγος για τον Νίκο Ρικουνάκη, τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, τον Γιάννη Περπατάρη και τον Χριστόφορο Ταξίδη που ήταν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ο Γιάννης Περπατάρης, έχοντας τα καλύτερα στατιστικά είχε το πλεονέκτημα, καθώς ήταν αυτός που διάλεξε τον τελικό στόχο.

Έτσι, ο Νίκος Ρικουνάκης και ο Χριστόφορος Ταξίδης έδωσαν την τελευταία μάχη για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης, με τον δεύτερο να κερδίζει με σκορ 3-1.

Κατά συνέπεια, ο Νίκος Ρικουνάκης αποχώρησε, με τους συμπαίκτες του να τον χειροκροτούν

“Έδωσα ψυχή και σώμα σήμερα. Χάρηκα για τη φιλία που κάναμε όλο αυτόν τον καιρό. Να είναι όλοι καλά και εύχομαι ο καθένας βρει αυτό που σκοπεύει” δήλωσε λίγο πριν αποχωρήσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα