Survivor: Ξετρελάθηκαν με τη βίλα οι νικητές – Μασάζ, φαγοπότι και disco party

Survivor: Ξετρελάθηκαν με τη βίλα οι νικητές – Μασάζ, φαγοπότι και disco party
Μασάζ στο Survivor Glomex

Στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης πέρασαν οι νικητές του αγώνα στο Survivor. Ποιοι κέρδισαν και ποιους αντιπάλους πήραν μαζί τους στη βίλα.

Ένα ακόμη μεγάλο έπαθλο περίμενε τη νικήτρια ομάδα στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (26/04) στον ΣΚΑΙ.

Μετά από έναν δύσκολο και συναρπαστικό αγώνα, οι Κόκκινοι κατάφεραν να κερδίσουν ξανά – για δεύτερη σερί φορά – το τεράστιο δώρο του Ατζούν Ιλιτζαλί, μετά το ταξίδι στο Μαϊάμι, με σκορ 10 – 4.

Ο Τούρκος παραγωγός ανακοίνωσε στους νικητές πως αυτή τη φορά θα επιλέξουν μια γυναίκα από τους Μπλε για να τους συνοδεύσει, η οποία με τη σειρά της θα διάλεγε μία συμπαίκτριά της.

Οι Κόκκινοι διάλεξαν την Σοφιάννα, η οποία δήλωσε πως θα πάρει μαζί της τη Μαίη.

Ωστόσο, οι δύο παίκτριες των Μπλε προχώρησαν σε μια απαράδεκτη κίνηση όταν επέστρεψαν στην καλύβα, καθώς τραγούδησαν το σύνθημα των Κόκκινων για να τους ευχαριστήσουν.

Αυτό δεν άρεσε ούτε στου συμπαίκτες τους, αλλά ούτε και στους αντιπάλους, οι οποίοι μάλιστα δήλωσαν πως ήταν “φάουλ” να τραγουδήσουν μπροστά στην ηττημένη ομάδα τους, επειδή αυτές θα απολαύσουν το έπαθλο.

Survivor: Απόλαυσαν το μεγάλο έπαθλο οι Κόκκινοι

Έπειτα από τη νίκη τους, οι Κόκκινοι μεταφέρθηκαν με λιμουζίνα σε μια υπερπολυτελή βίλα με πισίνα στον Άγιο Δομίνικο, όπου έκαναν μασάζ, σπα, μανικιούρ, πεντικιούρ και περιποίηση προσώπου.

Οι παίκτες βίωσαν απίστευτες στιγμές χαλάρωσης, ενώ στη συνέχεια τους περίμενε ένα πλούσιο τραπέζι με φαγητά που ζήτησαν οι ίδιοι, όπως κεφτεδάκια, παστίτσιο, γεμιστά και μπακλαβά.

Μετά το φαγοπότι και αφότου γέμισαν τα στομάχια τους, οι Κόκκινοι ντύθηκαν με τα αστραφτερά ρούχα που τους έφερε η παραγωγή και ετοιμάστηκαν για το disco party που τους περίμενε.

Εκεί, οι παίκτες χόρεψαν, τραγούδησαν, διασκέδασαν και ξέχασαν για λίγο την σκληρή πραγματικότητα του Survivor, ζώντας ξέγνοιαστες και ανέμελες στιγμές με την παρέα τους.

Μάλιστα, στο τέλος της βραδιάς έκαναν μπάνιο και έπεσαν για ύπνο στα άνετα κρεβάτια που τους περίμεναν στη βίλα, μέχρι το επόμενο πρωί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα