Σύγχυση στο μυαλό της Καινούργιου: Μπέρδεψε τον καλεσμένο της με άλλον

Σύγχυση στο μυαλό της Καινούργιου: Μπέρδεψε τον καλεσμένο της με άλλον

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου μπέρδεψε τον τραγουδιστή Νεκτάριο Σφυράκη με τον Σπύρο Σπυράκο και ο Γιώργος Τσούλης προσπαθούσε να την συνεφέρει.

Τρικυμία επικρατεί, φαίνεται, στο μυαλό της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία μπέρδεψε το όνομα του καλεσμένου της με κάποιον άλλον.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της μαγειρικής με τον Γιώργο Τσούλη στην εκπομπή της “Ευτυχείτε”, προϊδέασε το τηλεοπτικό κοινό για τον καλεσμένο που θα είχε μετά, τον τραγουδιστή Νεκτάριο Σφυράκη.

Ενώ στην αρχή είπε σωστά το όνομά του και αφού χόρεψε τα τραγούδια του και μοιράστηκε με τον Γιώργο Τσούλη ιστορίες από παλαιότερες εμφανίσεις του τραγουδιστή, στη συνέχεια μπερδεύτηκε και τον αποκάλεσε Σπύρο Σπυράκο.

Πέρασαν μερικά λεπτά μέχρι να καταλάβει πως έκανε λάθος και τότε ξέσπασε σε γέλια και με αυτοσαρκασμό δήλωσε πως “δεν είναι καλά”, ενώ αναρωτιόταν “ποιον σκεφτόταν εκείνη την ώρα” και ποιος είναι ο Σπύρος Σπυράκος με τον οποίον μπέρδεψε τον Νεκτάριο Σφυράκη.

Στο μεταξύ, ενώ συνέβαινε όλο αυτό, ο Γιώργος Τσούλης ήταν φανερά αμήχανος, ενώ, παράλληλα, προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά του και να εξηγήσει το πώς μπορούμε να μαγειρέψουμε χοιρινό φιλέτο wellington.

“Δεν έχει και Μουτσινά μετά να με πιάσει και να ψάχνει τραγούδια του Σπύρου Σπυράκου”, δήλωσε με χιούμορ η Κατερίνα. Η αλήθεια, όμως, είναι, πως ο Σπύρος Σπυράκος είναι, όντως, τραγουδιστής, αλλά εκείνη τη στιγμή η παρουσιάστρια μπερδεύτηκε εντελώς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα