“Τα Φιλαράκια” επέστρεψαν στο ελληνικό Netflix – Πανηγυρισμοί στο Twitter

“Τα Φιλαράκια” επέστρεψαν στο ελληνικό Netflix – Πανηγυρισμοί στο Twitter
Τα φιλαράκια Instagram @friends

Η πολυαγαπημένη σειρά "Τα Φιλαράκια" επέστρεψε στο ελληνικό Netflix και οι χρήστες του Twitter την υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό.

Πολλές ήταν οι αντιδράσεις στο Twitter το βράδυ της Δευτέρας, με τους χρήστες να εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους, καθώς οι Έλληνες συνδρομητές του Netflix παρατήρησαν πως τα “Φιλαράκια” είναι και πάλι διαθέσιμα στην συνδρομητική πλατφόρμα.

Υπενθυμίζεται πως το ελληνικό Netflix είχε ανακοινώσει πως η πολυαγαπημένη τηλεοπτική σειρά Friends (Τα Φιλαράκια) αποχώρησε από την ελληνική πλατφόρμα στις 30 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, το Netflix είχε αναγκαστεί να αφαιρέσει το λατρεμένο σόου, διότι τα δικαιώματα προβολής ανήκουν στη WarnerMedia που ήθελε να το προβάλει μέσα από το δικό της συνδρομητικό πακέτο, το HBO Max. Η εν λόγω υπηρεσία ήταν προγραμματισμένο να καταφθάσει εντός του 2022 στην Ελλάδα και έτσι η Warner είχε αρχίσει να προετοιμάζει το έδαφος.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το Unboxholics.com, η συγχώνευση της Warner Bros. με την Discovery, Inc. έφερε τα πάνω κάτω σε αυτά τα σχέδια. Συγκεκριμένα, η νεοσύστατη εταιρία σχεδιάζει να ενώσει τις συνδρομητικές υπηρεσίες HBO Max και Discovery+ και έτσι το ντεμπούτο του HBO Max στην Ελλάδα, την Ισλανδία, την Τουρκία και τις υπόλοιπες χώρες όπου αναμενόταν στο τέλος της χρονιάς ακυρώθηκε.

Τι σημαίνει αυτό; Με την άφιξη του HBO Max στην Ελλάδα να παίρνει πρακτικά αναβολή επ’ αόριστον, δεν υπάρχει πλέον θέμα με τα δικαιώματα διανομής του ‘Friends’, το οποίο έγινε και πάλι διαθέσιμο στη χώρα μας μέσα από τη συχνότητα του Netflix.

Οι Έλληνες συνδρομητές του Netflix δεν έχασαν την ευκαιρία και άρχισαν να εκφράζουν τη χαρά τους στο Twitter μέσα από πολλά χιουμοριστικά σχόλια.

Δείτε τις αντιδράσεις των χρηστών του Twitter:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα