Τα Φιλαράκια: Πόσο μοιάζουν οι πρωταγωνιστές με τους χαρακτήρες τους;

Τα Φιλαράκια: Πόσο μοιάζουν οι πρωταγωνιστές με τους χαρακτήρες τους;
2002/Associated Press Photo/Tina Fineberg, File

Η Κόρτνεϊ Κοξ δήλωσε πρόσφατα ότι έβαλε πολλά στοιχεία από τον χαρακτήρα της στην Μόνικα Γκέλερ. Όμως με τον Τζόι Τριμπιάνι, συνέβη το ακριβώς αντίθετο.

To τηλεοπτικό reunion των ‘Friends’, του Τζόι, της Μόνικα, της Ρείτσελ, του Ρος, της Φοίβης και του Τσάντλερ, ολοκλήρωσε πρόσφατα τα γυρίσματα του. Οι πρωταγωνιστές συγκεντρώθηκαν ξανά μπροστά από τηλεοπτικές κάμερες ύστερα από 17 χρόνια, σε μια νοσταλγική μάζωξη, που δεν θα έχει στοιχεία μυθοπλασίας, όπως μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό. Αυτό που φαίνεται πως θα δούμε δηλαδή, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η Κόρτνεϊ Κοξ να μιλάει για την Μόνικα, ο Ματ Λε Μπλανκ για τον Τζοι Τριμπιάνι και ούτω καθεξής.

Πόσο μοιάζουν οι πρωταγωνιστές με τα ‘Φιλαράκια’;

Τζένιφερ Άνιστον – ένας άλλος άνθρωπος

Η 51χρονη ηθοποιός εκτιμά τον χαρακτήρα της Ρέιτσελ, τον οποίο και κατάφερε να κερδίσει με μεγάλη δυσκολία. Αρχική επιλογή της παραγωγής για το ρόλο ήταν η ηθοποιός Τια Λεόνι, ενώ και η Τζέιν Σίμπετ (η ‘Κάρολ’ – πρώτη σύζυγος του Ρος) είχε φτάσει πάρα πολύ κοντά στο να τον κερδίσει. Η Τζένιφερ Άνιστον αν και στο πέρασμα των κύκλων της σειράς έγινε δέκτης εγκωμιαστικών κριτικών για το ρεαλισμό με τον οποίο αντιμετώπισε τον χαρακτήρα της, η ίδια στην πραγματικότητα δεν έχει εκφράσει κάποια ταύτιση της με τη Ρέιτσελ Κάρεν Γκριν.

Κόρτνέϊ Κόξ – μια κάποια ταύτιση

Η Μόνικα και ο Τζόι στην πραγματικότητα, ήταν το πρώτο ερωτικό ζευγάρι που ήθελαν οι σεναριογράφοι της σειράς να προκύψει από την ιστορία, αλλά τελικά αυτή η σκέψη ανατράπηκε από την έντονη χημεία μεταξύ Ρος – Ρέιτσελ. Σε πρόσφατη δημοσίευση της στο Instagram, η Κόρτνεϊ Κοξ απέδειξε με τρόπο υποδειγματικό ότι εκεινη και η Μόνικα είναι ουσιαστικά ο ίδιος άνθρωπος.

Μάθιου Πέρι – Ματ Λε Μπλανκ – φόβος και αποστροφή

Οι δυο επί της οθόνης κολλητοί, ο Τζόι και ο Τσάντλερ, απέχουν μάλλον αρκετά ως χαρακτήρες από τους πρωταγωνιστές που τους ενσάρκωσαν. Ο Λε Μπλανκ, μιλώντας στον Guardian, δεν έκρυψε ότι δύσκολεύτηκε πάρα πολύ με την ολοκλήρωσε των ‘Friends’ να πείσει το τηλεοπτικό κοινό ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον Τζόι Τριμπιάνι και πως στην πραγματικότητα είναι ένας πάρα πολύ ντροπαλός άντρας, σε σημείο που αρκετοί γνωστοί του έχουν πιστέψει κατά καιρούς πως πάσχει από κατάθλιψη! ο Πέρι από την άλλη, έχει κάνει γνωστά τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει με το αλκοόλ κατά τη διάρκεια της παραγωγής της σειράς, αλλά και αργότερα. Ως προς τον χαρακτήρα του έχει δηλώσει ειρωνικά: “Ναι, σχεδόν ταυτίζομαι με τον Τσάντλερ, αν εξαιρέσεις ότι δεν έχω το ίδιο καλό χιούμορ και λατρεύω τη δουλειά μου”.

Ντέιβιντ Σουίμερ – οι σατανικές συμπτώσεις

Ο ίδιος έχει εκφραστεί με τα χειρότερα λόγια για το πως ο ρόλος του Ρος τον έχει δυσκολέψει στις προσωπικές του σχέσεις με γυναίκες και για την υπερβολική ταύτιση μέρους του κοινού μαζί του. Ο Σουίμερ παρ’ όλα αυτά, επί δέκα χρόνια ερμήνευσε έναν χαρακτήρα που ήταν 100% εμπνευσμένος από την προσωπική του ζωή. Οι συμπτώσεις είναι πολλές: η εβραϊκή καταγωγή του Σουίμερ, το ακαδημαϊκό του παρελθόν (πτυχιούχος του πανεπιστημίου Νορθγουέστερν της Νέας Υόρκης), η αγάπη του για τον χορό και για τις επιστήμες (γνήσιο ‘science boy’ όπως και ο Ρος), ακόμα και η σχέση του με την βρετανίδα Ζόι Μπάκμαν, θυμίζει σε πολλα σημεία, Έμιλι.

Λίσα Κούντροου – το ακριβώς αντίθετο από την Φοίβη

Η Λίσα Κούντροου σε εμφάνιση της στην τηλεοπτική εκπομπή του Κόναν Ο’Μπράιαν πριν από έξι χρόνια, είχε αποκαλύψει μια ανατρεπτική αλήθεια: ουδέποτε είχε κάτι κοινό με τον χαρακτήρα της Φοίβης που ερμήνευσε επί 10 χρόνια στα ‘Φιλαράκια’. Η ίδια είχε πει: “ποτέ δεν κάνω τρελά πράγματα όπως η Φοίβη. Ακόμα και στις διακοπές νιώθω πιο άνετα όταν κάθομαι σπίτι και ο άντρας μου μαζί με τον γιό μου, μου στέλνουν φωτογραφίες από τα μέρη που πηγαίνουν”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα