Τατουάζ: Αποχωρεί ο σκηνοθέτης της σειράς

Τατουάζ: Αποχωρεί ο σκηνοθέτης της σειράς

Ο Στάμος Τσάμης υπήρξε συνεργάτης του Ανδρέα Γεωργίου και στο Μπρούσκο, ενώ στο παρελθόν είχε συνεργαστεί και γι ατη σειρά "Βασιλιάδες"

Με μια ανάρτησή του στο facebook, ο Ανδρέας Γεωργίου ανακοίνωσε πως χωρίζουν οι δρόμοι του με τον επί σειρά ετών συνεργάτη και σκηνοθέτη Στάμος Τσάμης. Ο τελευταίος ανήκε στο σκηνοθετικό team του “Τατουάζ”, αλλά και της καθημερινής σειράς “Μπρούσκο” σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου, την οποία σκηνοθετούσε επίσης μαζί με τον Γεωργίου.

“Από τις 23/12/2017 υπογράψαμε ένα «συναινετικό διαζύγιο» με τον αγαπημένο μας σκηνοθέτη Stamos Tsamis. Ένας κύκλος σκληρής δουλειάς, αγάπης και εξαιρετικής συνεργασίας έκλεισε. Έτσι όπως τελειώνουν οι μεγάλες αγάπες. Φίλε Στάμο, σε ευχαριστούμε για την συμβολή σου σε αυτό το τόσο φιλόδοξο project. Σου ευχόμαστε να ζήσεις και άλλους πολλούς τέτοιους κύκλους που μόνο μπροστά, μας πάνε” γράφει στο λιτό μήνυμά του ο Κύπριος καλλιτέχνης.

Ο Τσάμης έχει υπάρξει στη σκηνοθετική ομάδα της καθημερινής σειράς “Βασιλιάδες” από το MEGA, αλλά και το σίριαλ “Κάρμα” και “Λόλα” που προβλήθηκαν από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα