Ted Lasso: 1 εκατομμύριο δολάρια το επεισόδιο για τον Jason Sudeikis στην 3η σεζόν

Ted Lasso: 1 εκατομμύριο δολάρια το επεισόδιο για τον Jason Sudeikis στην 3η σεζόν
Apple TV Plus via AP

Μετά τον "πάταγο" της δημοφιλούς σειράς την πρώτη και δεύτερη σεζόν, οι συντελεστές του "Ted Lasso" βλέπουν τα συμβόλαιά τους να εκτοξεύονται.

Σε θρίλερ φαίνεται πως εξελίσσονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Apple και της Warner Bros. για την τρίτη σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς Ted Lasso.

Όπως αναφέρει λεπτομερώς το ρεπορτάζ  του hollywoodreporter, οι διαπραγματεύσεις αφορούν μια σειρά από ζητήματα, συμπεριλαμβανομένων των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, των συμβολαίων και της τύχης της εκπομπής μετά την τρίτη σεζόν.

Έτσι λοιπόν, οι πρωταγωνιστές του Ted Lasso, βρέθηκαν να επαναδιαπραγματεύονται τα συμβόλαιά τους με την Warner Bros. Television, η οποία φαίνεται να τους έδωσε σημαντικές αυξήσεις στα συμβόλαιά τους. Αυτό περιελάμβανε συγγραφείς και εκτελεστικούς παραγωγούς, με τις επαναδιαπραγματεύσεις μεταξύ της Warner και των συγγραφέων να καθυστερούν την έναρξη της τρίτης σεζόν.

Οι εν λόγω διαπραγματεύσεις στα συμβόλαια, είναι συνηθισμένες για παραγωγές που έχουν βρεθεί να είναι πολύ πιο δημοφιλείς από ό, τι αναμενόταν.

Οι πηγές αυτές αναφέρουν ότι τα υψηλά συμβόλαια με όλους τους συγγραφείς – που ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν τη δουλειά τους τον Αύγουστο – “έκλεισαν” το Σαββατοκύριακο ενόψει της νέας ημερομηνίας έναρξης της σειράς στις 13ης Σεπτεμβρίου.

Περαιτέρω καθυστερήσεις θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την πρόθεση της Apple να φέρει τον Ted Lasso πίσω το καλοκαίρι του 2022, αφού η δεύτερη σεζόν επέστρεψε στις 23 Ιουλίου με έξι φορές μεγαλύτερη τηλεθέαση από το ντεμπούτο της στη σειρά πριν από ένα χρόνο.

Τα νέα συμβόλαια όπως διαμορφώθηκαν, θα φέρουν τον Jason Sudeikis “κοντά σε 1 εκατομμύριο δολάρια το επεισόδιο” για την τρίτη σεζόν. Αυτό περιλαμβάνει αμοιβές δημιουργών, την αποζημίωση για τον ρόλο του ως Ted Lasso, καθώς και αποζημίωση για το ότι είναι ο επικεφαλής συγγραφέας και παραγωγός. Αυτή είναι μια αξιοσημείωτη αύξηση από τα 250.000 – 300.000 δολάρια ανά επεισόδιο που κέρδισε για τις πρώτες δύο σεζόν.

Άλλοι πρωταγωνιστές της παράστασης βλέπουν επίσης μεγάλες αυξήσεις στα συμβόλαιά τους, που έχουν εκτοξευτεί από 50.000- 75.000 δολάρια ανά σειρά επεισοδίων για τις πρώτες δύο σεζόν, σε 125.000- 150.000 δολάρια ανά επεισόδιο για την τρίτη σεζόν.

Εν τω μεταξύ, η Apple και η Warner Bros. βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για το μέλλον της σειράς. Η Warner θέλει η Apple να καλύψει το “διαρκώς αυξανόμενο κόστος παραγωγής” του Ted Lasso, με την παράσταση να μην αποφέρει σημαντικά κέρδη για τη Warner, παρά τη δημοτικότητά της. Και οι δύο βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τα δικαιώματα της παράστασης, τα οποία έχει αυτή τη στιγμή η Warner.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα