Τελικός GNTM 2: Ετοιμοπόλεμες οι φιναλίστ – Ξεκίνησαν οι δοκιμασίες

Τελικός GNTM 2: Ετοιμοπόλεμες οι φιναλίστ – Ξεκίνησαν οι δοκιμασίες

Κέισι, Άννα Μαρία και Κάτια βρίσκονται στην τελική ευθεία! Ξεκίνησαν οι τρεις δοκιμασίες από τις οποίες θα αναδειχθεί η χρυσή νικήτρια του GNTM 2!

Η Κέισι, η Άννα Μαρία και η Κάτια δεν μπορούσαν να το πιστέψουν ότι έφτασαν τόσο μακριά στο GNTM 2!

Εν αναμονή του μεγάλου τελικού, που πραγματοποιείται απόψε, Πέμπτη, μοιράστηκαν τα συναισθήματά τους για την τελευταία τους μέρα στο σπίτι του Greece’s Next Top Model.

Έπειτα, τα κορίτσια συνάντησαν τους κριτές του παιχνιδιού στην ταράτσα του Hilton Αθηνών και μίλησαν για όλα όσα πέρασαν από την πρώτη audition μέχρι σήμερα, πριν πάνε για μία πριγκιπική προετοιμασία.


Στην πρώτη δοκιμασία τα τρία κορίτσια κλήθηκαν να αναδείξουν σε φωτογράφηση σε κεντρικό ξενοδοχείο πανάκριβα κοσμήματα που φόρεσαν, ενώ στον φωτογραφικό φακό ήταν ο Δημήτρης Σκουλός.

Στη δεύτερη θα πρέπει να ποζάρουν σε ένα μεγάλο, γκλαμουράτο πάρτι, όπου θα συμμετέχει όλο το GNTM, ενώ στην τρίτη θα ποζάρουν με τους συντρόφους τους!

Υπενθυμίζεται πως το μεγαλύτερο μέρος του τελικού είναι μαγνητοσκοπημένο, ενώ οι βαθμολογίες των κριτών και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν live.

Επίσης, λίγο μετά τις 00:00 το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δώσει την δική του ψήφο online στο my.star.gr μέσα από κινητό, τάμπλετ ή υπολογιστή.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα