Τελικός GNTM 2: Είδαν τους συντρόφους τους και έπαθαν σοκ

Τελικός GNTM 2: Είδαν τους συντρόφους τους και έπαθαν σοκ
Η Κέισι με τον σύντροφό της

Η Κέισι, η Κάτια και η Άννα-Μαρία είδαν τους συντρόφους τους και έτρεξαν στην αγκαλιά τους. Τι είπε ο καθένας τους στις παίκτριες. Γιατί "στράβωσε" η Άννα-Μαρία.

Οι τρεις φιναλίστ του GNTM 2 είδαν τους συντρόφους τους στην τρίτη και τελευταία δοκιμασία του μεγάλου τελικού και βρέθηκαν προ μεγάλης εκπλήξεως.

Η Κέισι, η Κάτια και η Άννα-Μαρία φόρεσαν τρία μοναδικά φορέματα σε υπέροχα χρώματα (ροζ, κόκκινο και πορτοκαλί αντίστοιχα) και περίμεναν να μάθουν ποια θα είναι η επόμενη δοκιμασία. 

Τότε, εμφανίστηκαν μπροστά τους τα αγόρια τους και έτρεξαν να τους αγκαλιάσουν απίστευτα συγκινημένες, αφού είχαν να τους δουν πάρα πολλούς μήνες.

Ο Δημήτρης, ο σύντροφος της Κέισι της είπε πως είναι πιο όμορφη, ενώ ο Γιάννης, ο σύντροφος της Κάτιας, της είπε αστειευόμενος πως θέλει να την πάρει και να φύγουν. 

Μάλιστα, της έκανε πρόταση γάμου on air, την οποία η παίκτρια αρνήθηκε διακριτικά, λέγοντάς του πως δεν ήταν κατάλληλη στιγμή να το συζητήσουν, καθώς είχε άλλη μια δοκιμασία μπροστά της.

Από την άλλη, ο Τάσος, ο σύντροφος της Άννας – Μαρίας της είπε πως δεν φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενη που τον είδε και πως περίμενε να ενθουσιαστεί περισσότερο.

Η Άννα – Μαρία δήλωσε στην προσωπική της συνέντευξη στην κάμερα πως δεν φανταζόταν έτσι την μέρα που θα τον έβλεπε και πως δεν ήξερε τι να του πει και πώς να του μεταφέρει τη δυνατή εμπειρία που έζησε μέσα στο παιχνίδι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα