Τελικός GNTM 2: Οι αποψινές δοκιμασίες – Πώς θα ψηφίσει το κοινό

Τελικός GNTM 2: Οι αποψινές δοκιμασίες – Πώς θα ψηφίσει το κοινό
Οι τρεις φιναλίστ του GNTM 2

Έφτασε η μέρα του μεγάλου τελικού του GNTM 2! Οι τρεις φιναλίστ θα περάσουν από τρεις δοκιμασίες. Ποια η διαδικασία της ψηφοφορίας του κοινού.

Το αγαπημένο ριάλιτι μοντέλων GNTM 2 ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο και απόψε, Πέμπτη, ολοκληρώνεται με τον μεγάλο τελικό που θα αναδείξει την χρυσή νικήτρια, ανάμεσα στις Κέισι Μίζιου, Άννα-Μαρία Ηλιάδου και Κάτια Ταραμπάνκο.

Η Greece’s Next Top Model θα κερδίσει 50.000 ευρώ, μονοετές συμβόλαιο με την εταιρεία καλλυντικών Dust and Cream, καθώς και συμβόλαιο με το πρακτορείο Place Models στο Αμβρούργο στη Γερμανία.

Πώς θα ψηφίσει το κοινό

Ο τελικός έχει ήδη γυριστεί, ωστόσο, τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν live, κατευθείαν από το πλατό. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει την αγαπημένη του παίκτρια online στο my.star.gr μέσα από κινητό, τάμπλετ ή υπολογιστή, από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης και μετά.

Τα τρία κορίτσια πέρασαν από τρεις δοκιμασίες στον τελικό και οι κριτές βαθμολόγησαν την καθεμία ξεχωριστά. Η ανακοίνωση της βαθμολογίας της τρίτης δοκιμασίας θα γίνει ζωντανά και θα συμψηφιστεί με τις προηγούμενες και με τις ψήφους του κοινού.

Στην πρώτη δοκιμασία τα τρία κορίτσια κλήθηκαν να αναδείξουν σε φωτογράφηση σε κεντρικό ξενοδοχείο πανάκριβα κοσμήματα, φορώντας μόνο ένα μπουρνούζι, ενώ στη δεύτερη πόζαραν με υπέροχα φορέματα σε ένα μεγάλο, γκλαμουράτο πάρτι.

Στην τρίτη δοκιμασία, που ήταν και η πιο συγκινητική, τα κορίτσια συνάντησαν τους συντρόφους τους και έπαθαν σοκ όταν τους είδαν ξαφνικά μπροστά τους! Μάλιστα, ο σύντροφος της Κάτιας, ο Γιάννης Χαλβατζής, της έκανε πρόταση γάμου on air, ωστόσο, εκείνη αρνήθηκε διακριτικά. 

Απόψε στις 21:00 στο Star

Στο μεταξύ, κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό spoiler που υποστηρίζει πως στη δεύτερη δοκιμασία του τελικού η Κάτια Ταραμπάνκο τα πήγε πάρα πολύ καλά και απέσπασε τρία 10άρια από τους Δημήτρη Σκουλό, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Βίκυ Καγιά, ενώ ο Άγγελος Μπράτης την βαθμολόγησε με 8.

Όπως και να ‘χει, λίγες ώρες έμειναν μόνο μέχρι την πραγματοποίηση του τελικού που θα αναδείξουν την μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού. Το τελευταίο επεισόδιο του αγαπημένου ριάλιτι μοντέλων θα προβληθεί απόψε, Πέμπτη, στις 21:00 στο Star Tv.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα