Τελικός GNTM 2: Το “χαντάκωμα” της Κέισι – Οι λήψεις που δεν επιλέχθηκαν

Τελικός GNTM 2: Το “χαντάκωμα” της Κέισι – Οι λήψεις που δεν επιλέχθηκαν
Caption / Glomex / Star

Για τέσσερις μόλις πόντους έχασε τη θέση του νικητή η Κέισι στον τελικό του GNTM 2 και ενώ δεν προσμετρήθηκαν οι 500.000 ψήφοι του κοινού. Ανάλυση καρέ-καρέ των πλάνων που "κόπηκαν".

Μια ανατροπή που δεν είχε την καλύτερη ανταπόκριση από το τηλεοπτικό κοινό έκρυβε ο χθεσινός μεγάλος τελικός του GNTM 2. Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου (σύμφωνα με τη Βίκυ Καγιά 500.000 τηλεθεατές ψήφισαν το μοντέλο που ήθελαν να δουν νικήτρια) οδήγησε στην κατάρρευση της πλατφόρμας ψηφοφορίας, με αποτέλεσμα η παραγωγή να αποφασίσει να μην προσμετρηθεί η γνώμη του κοινού στο τελικό αποτέλεσμα. Έτσι βάσει της βαθμολογίας των κριτών μεγάλες νικήτριες αναδείχθηκαν οι Κάτια Ταραμπάνκο και η Άννα Μαρία Ηλιάδου, οι οποίες συγκέντρωσαν από 112 βαθμούς.

Μεγάλη αδικημένη της βραδιάς ήταν η τρίτη φιναλίστ Κέισι Μίζιου, η οποία είχε συγκεντρώσει 108 βαθμούς. Και αυτό διότι η ψήφος του κοινού θα έδινε ένα ξεκάθαρο προβάδισμα στην παίκτρια εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις και θα αναδείκνυε μόνο μία νικήτρια. Εάν είχε προσμετρηθεί η γνώμη των τηλεθεατών στο τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είχε φέρει και μια απόλυτη ανατροπή, διότι πολύ απλά εάν η Μίζιου ήταν δημοφιλής, μπορεί να είχε καλύψει τους τέσσερις πόντους και να είχε αναδειχθεί εκείνη το επόμενο top model της Ελλάδας… Σίγουρα πάντως δεν θα υπήρχε ισοπαλία.

Η τελική δοκιμασία για την οποία κρίθηκαν οι τρεις κοπέλες ήταν η φωτογράφιση υπό βροχή μαζί με τους συντρόφους τους. Σε αυτή η Κάτια Ταραμπάνκο βαθμολογήθηκε με 38 στα 40 (πήρε δύο εννιάρια και δύο δεκάρια) και η Άννα Μαρία Ηλιάδου με 39 στα 40 (πήρε τρία δεκάρια και ένα εννιάρι).

Όταν έφτασε η σειρά της Κέισι οι κριτές στάθηκαν στο πώς πλασαρίστηκε στην κάμερα. «Θα ήθελα το πρόσωπό σου λίγο προς τα έξω. Βλέπω την εικόνα σου και νιώθω την αγάπη που έχετε» είπε μεταξύ άλλων η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη βαθμολόγησε με 9 στα 10. «Θα ήθελα κι εγώ λίγο το πρόσωπό σου γυρισμένο γιατί σε καλύπτει ο Δημήτρης και σου κάνει σκιές» συμφώνησε η Βίκυ Καγιά, η οποία έδωσε βαθμολογία 9 στα 10. Ο Άγγελος Μπράτης είπε και αυτός ότι θα του άρεσε να έδειχνε το πρόσωπό της λίγο παραπάνω και έβαλε και αυτός 9. Ο Δημήτρης Σκουλός που πάτησε το κλικ και διάλεξε το καρέ έβαλε επίσης 9. Άρα μάζεψε 36 στα 40.

H φωτογραφία για την οποία κρίθηκε:

 

Δείτε τα σχόλια για τη φωτογραφία της Κέισι  από το 26.10′ και μετά:

Γίνεται κατανοητό ότι οι τέσσερις αυτοί βαθμοί – που αν τους είχε κερδίσει θα είχε ισοβαθμία με τις δύο νικήτριες του GNTM 2 – χάθηκαν επειδή η Κέισι δεν είχε γυρίσει λίγο περισσότερο το κεφάλι της προς την κάμερα… Κατά τη διάρκεια του τελικού βέβαια προβλήθηκαν και άλλες λήψεις από τη φωτογράφιση της 24χρονης, στις οποίες ήταν πολύ καλύτερα “πλασαρισμένη” προς την κάμερα αλλά τελικώς δεν επιλέχθηκαν…

Μερικές από τις λήψεις που “κόπηκαν”:

Caption / Star

 
Caption / Star

 
Caption / Star

 
Caption / Star

 

Αξίζει επίσης να δούμε τις αντιδράσεις των κριτών την ώρα που η Κέισι φωτογραφιζόταν: Τα “ουάου” πολλά και ο ενθουσιασμός από τις λήψεις της μεγάλος.. Δεν ακούστηκε στιγμή κάποιο σχόλιο ότι δεν φαίνεται το πρόσωπό της ή ότι μασκάρεται:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα