Τελικός GNTM 3: Εκτός τριάδας ο Αιμιλιάνο

Τελικός GNTM 3: Εκτός τριάδας ο Αιμιλιάνο
Ο Αιμιλιάνο κατέκτησε την 4η θέση του φετινού GNTM GLOMEX

Ο Αιμιλιάνο είχε τη χειρότερη προσπάθεια στη δοκιμασία των catwalk, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός διεκδίκησης τίτλου, κατακτώντας την τέταρτη θέση.

Ο Ανδρέας, ο Ηρακλής, η Παρασκευή και ο Αιμιλιάνο αποτέλεσαν τους 4 φιναλίστ του μεγάλου τελικού του GNTM 3.

Οι φιναλίστ του GNTM 3 INSTAGRAM

Ωστόσο, λίγο πριν τις δύο φωτογραφίσεις που θα κρίνουν το νικητή, μετά από την πρώτη δοκιμασία, μόνο τρεις από τους τέσσερις φιναλίστ προχωρούν στο επόμενο στάδιο.

Συγκεκριμένα, η πρώτη δοκιμασία είχε να κάνει με τρεις διαδοχικές πασαρέλες, όπου τα μοντέλα περπάτησαν φορώντας τρία διαφορετικά σύνολα από Έλληνες σχεδιαστές μόδας.

Στην πασαρέλα συμμετείχαν και 15 viral παίκτες από τους 40 που είχαμε δει στα φετινά bootcamps.

Στο show τα μοντέλα εντυπωσίασαν τους κριτές, οι οποίοι έκαναν λόγο για “ολοκληρωμένα μοντέλα”, χαροποιώντας ιδιαίτερα τους παίκτες. Οι κριτές δήλωσαν μάλιστα ότι το αποτέλεσμα θα κριθεί στη λεπτομέρεια.

Ωστόσο, ο coach Καράβας επεσήμανε στον Αιμιλιάνο πως θα έπρεπε να κρατάει μεγαλύτερα κενά με τους συμπαίκτες του στην πασαρέλα, πράγμα που αποτέλεσε το μοναδικό λάθος του.

Στο τέλος του catwalk, οι κριτές αποφάσισαν πως ένας παίκτης θα έπρεπε να αποχωρήσει. Αυτός ήταν ο Αιμιλιάνο, ο οποίος είχε τη χειρότερη προσπάθεια, με αποτέλεσμα να πρέπει να εγκαταλείψει τον αγώνα του επάθλου, κατακτώντας την τέταρτη θέση για τον τρίτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων του Star.

Οι υπόλοιποι 3 προχωρούν σε μια διπλή φωτογράφιση με τον Δημήτρη Σκουλό, η οποία θα κρίνει το αποτέλεσμα και το νικητή.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα