Τελικός Survivor All Star: Κατσούλης VS Μπάρτζης – Απόψε η “μάχη” για τις 100.000 ευρώ

Τελικός Survivor All Star: Κατσούλης VS Μπάρτζης – Απόψε η “μάχη” για τις 100.000 ευρώ
Σάκης Κατσούλης - Νίκος Μπάρτζης skai tv

Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης διεκδικούν απόψε τον τίτλο του νικητή του Survivor All Star. Η "μονομαχία" του Τελικού για τις 100.000 ευρώ.

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (10/07) ο Ημιτελικός του Survivor All Star στο Ανοιχτό Θέατρο του Άλσους Γαλατσίου.

Οι φιναλίστ που έφτασαν στο Γαλάτσι ήταν τέσσερις: ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που είχαν εξασφαλίσει τη θέση τους στον Ημιτελικό, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, που περίμεναν να μάθουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού.

Στο πρώτο μέρος, ο Λιανός ανακοίνωσε το όνομα του παίκτη που πέρασε, αρχικά, στην τελική τριάδα. Έπειτα ακολούθησε δεύτερη ψηφοφορία του κοινού, και στο τέλος της βραδιάς ανακοίνωσε τους δύο παίκτες που περνούν στον Τελικό της Τρίτης (11/07), όπου θα μάθουμε τον φετινό νικητή του Survivor, ο οποίος εκτός από τον τίτλο, θα κερδίσει και το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Survivor All Star: Όσα έγιναν στον Ημιτελικό

Στην αρχή της βραδιάς, ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες που έλαβαν μέρος στο φετινό Survivor, αν και υπήρξαν αρκετές “ηχηρές” απουσίες, καθώς ορισμένοι δεν έδωσαν το “παρών” είτε για προσωπικούς λόγους, είτε επειδή αποβλήθηκαν από την παραγωγή του παιχνιδιού.

Στον Ημιτελικού δεν εμφανίστηκαν: η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Ηλίας Γκότσης, ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Γιωρίκας Πιλίδης και η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στους πρώην παίκτες για να πουν δυο λόγια, ενώ δεν έλειψαν τα γνωστά πειράγματά του, αλλά και οι ατάκες που έκαναν τη διαφορά, όπως και τα αφιερωματικά βίντεο με αστείες στιγμές του παιχνιδιού.

Survivor All Star: Η πρώτη τριάδα των φιναλίστ

Οι φιναλίστ που κατόρθωσαν να φτάσουν μέχρι τον Ημιτελικό του Survivor All Star ήταν, αρχικά, τέσσερις. Δύο Survivors κατάφεραν με τις νίκες τους στους αγώνες κατάταξης, να εξασφαλίσουν τη θέση τους σε αυτή τη φάση: ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ωστόσο, για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Νίκο Μπάρτζη τα πράγματα ήταν διαφορετικά, αφού από το βράδυ της Κυριακής (09/07) ήταν σε εξέλιξη η ψηφοφορία του κοινού, βάσει της οποίας θα οριζόταν ποιος από τους δύο προχωρά στην τελική τριάδα του Survivor All Star.

Περίπου μία ώρα μετά από την έναρξη της βραδιάς, η ψηφοφορία έκλεισε και ο Γιώργος Λιανός προχώρησε στην ανακοίνωση της απόφασης του κοινού.

Όπως είπε, ο Νίκος Μπάρτζης προχωρά στην επόμενη φάση του Ημιτελικού και μπαίνει στην τελική τριάδα μαζί με τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Αντιθέτως, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έμεινε εκτός και ολοκλήρωσε το ταξίδι του εδώ.

Ο Νίκος Μπάρτζης αισθάνθηκε ικανοποίηση στο άκουσμα του ονόματός του, ενώ ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δεν έκρυψε την απογοήτευσή του. Σε ερώτηση του Γιώργου Λιανού για το πώς νιώθει, απάντησε συγκινημένος:

Θα είμαι ειλικρινής. Έχω στεναχωρεθεί που δεν πέρασα, γιατί ξέρεις τον σκοπό που έχω έρθει. Όμως, πραγματικά νιώθω γεμάτος, όποια και να ήταν η έκβαση του παιχνιδιού σήμερα. Είμαι γεμάτος χαρά και δεν θα σταθώ σε πράγματα που έχω πει κι άλλες φορές. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με στήριξε. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους και την οικογένειά μου που ταξίδεψαν για να είναι εδώ. Καλή επιτυχία στον Νίκο, στην Μαριαλένα και στον Σάκη”.

Survivor All Star: Οι δύο φιναλίστ του Τελικού

Στη συνέχεια, οι γραμμές άνοιξαν ξανά για το τηλεοπτικό κοινό, που κλήθηκε να αποφασίσει ποιους δύο από τους τρεις Survivors ήθελε να δει στον τελικό.

Στο τέλος του Ημιτελικού, ο Γιώργος Λιανός προχώρησε στην ανακοίνωση των δύο παικτών που θα βρίσκονται στον μεγάλο τελικό μετά την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Οι παίκτες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο και το “χρυσό” έπαθλο των 100.000 ευρώ την Τρίτη (11/07) είναι ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να μένει εκτός Τελικού.

Το αφιέρωμα στον Σάκη Κατσούλη

Το αφιέρωμα στον Νίκο Μπάρτζη

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα