Ημιτελικός Survivor All Star: Ο Νίκος Μπάρτζης στην τελική τριάδα – Εκτός ο Μάριος Πρίαμος

Ημιτελικός Survivor All Star: Ο Νίκος Μπάρτζης στην τελική τριάδα – Εκτός ο Μάριος Πρίαμος
Ημιτελικός Survivor All Star Glomex

Στην αρχή του Ημιτελικού του Survivor All Star, η ψηφοφορία του κοινού έκλεισε και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα του παίκτη που προχωρά στην επόμενη φάση. Η αντίδραση των παικτών.

Μετά από αμέτρητα run, ασυλίες και έπαθλα, έπειτα από πολλές δυσκολίες, μεγάλη πείνα και δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, το Survivor All Star επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας (10/07) με τον Ημιτελικό του, σε live σύνδεση, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Πρόκειται για το πρώτο από τα δύο live που σηματοδοτούν το τέλος του διάσημου ριάλιτι επιβίωσης και τα οποία πραγματοποιούνται στο Ανοιχτό Θέατρο του Άλσους Γαλατσίου στο Γαλάτσι, με το φινάλε να “γράφεται” την Τρίτη (11/07) στον μεγάλο Τελικό.

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες που έλαβαν μέρος στο φετινό Survivor, αν και υπήρξαν αρκετές “ηχηρές” απουσίες, καθώς ορισμένοι δεν έδωσαν το “παρών” είτε για προσωπικούς λόγους, είτε επειδή αποβλήθηκαν από την παραγωγή του παιχνιδιού.

Survivor All Star: Η τελική τριάδα του Ημιτελικού

Οι φιναλίστ που κατόρθωσαν να φτάσουν μέχρι τον Ημιτελικό του Survivor All Star ήταν τέσσερις. Δύο Survivors κατάφεραν με τις νίκες τους στους αγώνες κατάταξης, να εξασφαλίσουν τη θέση τους σε αυτή τη φάση: ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ωστόσο, για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Νίκο Μπάρτζη τα πράγματα ήταν διαφορετικά, αφού από το βράδυ της Κυριακής (09/07) ήταν σε εξέλιξη η ψηφοφορία του κοινού, βάσει της οποίας θα οριζόταν ποιος από τους δύο προχωρά στην τελική τριάδα του Survivor All Star.

Περίπου μία ώρα μετά από την έναρξη της βραδιάς, η ψηφοφορία έκλεισε και ο Γιώργος Λιανός προχώρησε στην ανακοίνωση της απόφασης του κοινού.

Όπως είπε, ο Νίκος Μπάρτζης προχωρά στην επόμενη φάση του Ημιτελικού και μπαίνει στην τελική τριάδα μαζί με τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Αντιθέτως, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης μένει εκτός και ολοκληρώνει το ταξίδι του εδώ.

Ο Νίκος Μπάρτζης αισθάνθηκε ικανοποίηση στο άκουσμα του ονόματός του, ενώ ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δεν έκρυψε την απογοήτευσή του. Σε ερώτηση του Γιώργου Λιανού για το πώς νιώθει, απάντησε συγκινημένος:

Θα είμαι ειλικρινής. Έχω στεναχωρεθεί που δεν πέρασα, γιατί ξέρεις τον σκοπό που έχω έρθει. Όμως, πραγματικά νιώθω γεμάτος, όποια και να ήταν η έκβαση του παιχνιδιού σήμερα. Είμαι γεμάτος χαρά και δεν θα σταθώ σε πράγματα που έχω πει κι άλλες φορές. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με στήριξε. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους και την οικογένειά μου που ταξίδεψαν για να είναι εδώ. Καλή επιτυχία στον Νίκο, στην Μαριαλένα και στον Σάκη”.

Survivor All Star: Η νέα ψηφοφορία για τους φιναλίστ

Στη συνέχεια της βραδιάς, οι γραμμές θα ανοίξουν ξανά για το τηλεοπτικό κοινό, που θα κληθεί να αποφασίσει ποιους από τους τρεις Survivors θέλει να δει στον τελικό.

Ένας ακόμη παίκτης θα μείνει εκτός, ενώ δύο θα προχωρήσουν στην τελευταία μάχη για το έπαθλο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα