Θανάσης Λάλας: Οι καταστροφές, οι έρωτες και ο “γοητευτικός ψεύτης” Ανδρέας Παπανδρέου

Θανάσης Λάλας: Οι καταστροφές, οι έρωτες και ο “γοητευτικός ψεύτης” Ανδρέας Παπανδρέου
Θανάσης Λάλας glomex

Ο γνωστός δημοσιογράφος ανέλυσε το παζλ της ζωής του, μίλησε για τους έρωτες που οφείλει ό,τι είναι, τις καταστροφές και τα λάθη του και τις συνομιλίες με τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Τον Θανάση Λάλα υποδέχθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (19/04) στην εκπομπή “Στούντιο 4 με τον δημοσιογράφο να αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της επαγγελματικής και προσωπικής του ζωής.

Με αφορμή το βιβλίο του με τίτλο “Ανδρέας Παπανδρέου: Ψίθυροι από το Δωμάτιο Εξουσίας” ο δημοσιογράφος απάντησε στο ερώτημα για το αν ο ίδιος έχει αισθανθεί ότι βρισκόταν στο “δωμάτιο της εξουσίας”, ως διευθυντής περιοδικών στο ΔΟΛ, λέγοντας πως δεν εκμεταλλεύτηκε τη συγκεκριμένη θέση, “αλλά τώρα καταλαβαίνω ότι υπήρχαν άνθρωποι που ήμουν ο τρόμος για αυτούς στον Πολιτισμό πχ. Υπήρχαν σοβαροί άνθρωποι που μου έχουν εξομολογηθεί ότι ζούσαν για να τους κάνω συνέντευξη, να είναι η επιλογή μου”.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο τελευταίο του βιβλίο, μια σειρά συνεντεύξεων και συνομιλιών που είχε με τον Ανδρέα Παπανδρέου, που δεν είχε κάποιον ιδιαίτερο σκοπό, όπως ανέφερε ο ίδιος, ενώ εξήγησε στη συνέχεια γιατί αποφάσισε να γράψει για τον πολιτικό ηγέτη.

Μιλώντας για τη σχέση του με τον Ανδρέα Παπανδρέου, ο Θανάσης Λάλας ανέφερε πως οι 52 ώρες που πέρασε συνολικά μαζί του δεν τον έκαναν να τον απομυθοποιήσει, αντιθέτως, “ήταν ένας άνθρωπος που μου αποδείκνυε ότι δεν φοβάται, που έχει μια τρομερή εμπιστοσύνη στον εαυτό του, που είναι εξοικειωμένος με την ήττα, δεν φοβόταν το λάθος, δεν φοβόταν το τι θα υποστεί. Εκεί η σκηνή που αναλύει για πρώτη φορά το σινιάλο με τη Δήμητρα Λιάνη, που τον ρωτάω εγώ ‘αν ζούσε ο πατέρας σας θα το κάνατε;’ και λέει ‘ποτέ’. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε μια κριτική στάση απέναντι σε αυτά που έκανε”.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην ανάλυση που έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου όταν ο Θανάσης Λάλας τον είχε αποκαλέσει “γοητευτικό ψεύτη“. “Πήρε την ανάσα και ανέλυσε το παζλ της ζωής, εξηγώντας ότι άλλο είναι η ειλικρίνεια, άλλο η αλήθεια, άλλο η ελευθερία, τι είναι το ψέμα, ποιος ο ψεύτης κλπ”, δήλωσε.

Ως προς τη δημοσιογραφική του διαδρομή και όσα έζησε στο χώρο, αναφέρθηκε στο στρες και το άγχος που έχει η συγκεκριμένη ενασχόληση, τονίζοντας πως αν δεν είχε σταματήσει από τα περιοδικά το 2006, θα είχε πθάνει.

“Την Άννα τη γνώρισα τον Δεκέμβριο του 2005, πήρα ένα μήνυμα από εκείνη. Είναι αστεία ιστορία, ας την πούμε”, είπε για τη γνωριμία του με την Άννα Δρούζα.

“Είχαμε γράψει κάτι στο ‘Βήμα’ και μου έλεγαν τα παιδιά ότι παίρνει η Άννα Δρούζα, δεν την βρίζαμε ακριβώς. Η Άννα είναι μία αστή, ένα πολύ ενδιαφέρον ηθικά άτομο και παρόλο που πέρασε από την τηλεόραση, έχει μια βαθιά αίσθηση της αξιοπρέπειας. Πήρε να διαμαρτυρηθεί και κάποια στιγμή έφτασε σε μένα για να κάνουμε μια διόρθωση. Τής πρότεινα να κάνουμε ένα άλλο άρθρο και να της κάνω το τραπέζι. Όταν μου έστειλε το μήνυμα είχα χάσει τον μπαμπά μου και εκείνη τη μητέρα της και συναντιόμαστε να μιλήσουμε. Ήταν μια αφορμή που εξελίχθηκε. Είναι ένα πολύ αγαπητό άτομο, έχει ένα διαολεμένο άτομο, μετά γίνεται μωρό. Εγώ είμαι πάντα καλός. Έτυχε να έχει ένα παιδί με τον Νίκο (σ.σ. Σιγάλα), ήταν 3 χρονών και άρχισα να δένομαι με την Αριαδνούλα, είναι παιδί μου. Τώρα μας συνδέει η χαρά μας για την επιτυχία της στην Αμερική. Το ίδιο πράγμα αισθάνομαι και για τον γιο μου, τον Κωνσταντίνο”, είπε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα