The Chase: Φοβερό σερί σωστών απαντήσεων από το “Σούπερ Αγόρι” – Διέλυσε τους παίκτες

Διαβάζεται σε 2'
The Chase
The Chase Glomex/MEGA

Άφωνη η Μαρία Μπεκατώρου με την τρομερή επίδοση του “Σούπερ Αγοριού” στο “The Chase”. Απογοητευμένοι οι παίκτες, τους στέρησε 10.000 ευρώ.

Έναν καταπληκτικό τελικό παρακολουθήσαμε στο “The Chase” το απόγευμα της Παρασκευής (09/02) στο MEGA.

Ωστόσο, πρωταγωνιστής σε αυτόν δεν ήταν οι παίκτες, αλλά ο Chaser, ο οποίος κατάφερε να τους διαλύσει και να τους στερήσει το ποσό των 10.000 ευρώ.

Ο λόγος για τον νεότερο από τους πέντε Chasers, το “Σούπερ Αγόρι”, που έκανε ένα τρομερό σερί σωστών απαντήσεων, τερματίζοντας με την νίκη.

Ο Νικόλας Πάχης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, απάντησε σωστά σε εννιά συνεχόμενες ερωτήσεις, αφήνοντάς τους όλους άφωνους.

Η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου έμεινε με το στόμα ανοιχτό και είπε: “Παιδιά, κοιτάξτε τώρα, εντάξει, μου κόπηκε λίγο η μιλιά”.

Την ίδια στιγμή, οι τέσσερις παίκτες – ο  Στέλιος, η Νατάσα, ο Κωνσταντίνος και ο Χάρης – φάνηκαν απογοητευμένοι από την ήττα τους.

Δείτε τον τρομερό τελικό του Chaser:

Όσα ξέρουμε για το “Σούπερ Αγόρι”

Το «Σούπερ Αγόρι», ο πέμπτος διώκτης του τηλεπαιχνιδιού, είναι μόλις 23 ετών και είναι απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.

Έχει περάσει από τη θέση του παίκτη στο επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι γνώσεων του MEGA, έχει πάθος με τα αθλητικά και αρθρογραφεί σε αθλητικές ιστοσελίδες.

Παίζει μπάσκετ, λατρεύει τη μαγειρική και συμμετέχει σε ερασιτεχνική θεατρική ομάδα, ενώ εξακολουθεί να εμπλουτίζει τις γνώσεις του μαθαίνοντας γερμανικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα