The Chase: Παίκτης “ξετίναξε” το “Σούπερ Αγόρι” παίζοντας με τη μεγάλη προσφορά

Διαβάζεται σε 2'
thechase
The Chase MEGA

Με νέες ανατρεπτικές καταδιώξεις επέστρεψε το “The Chase” το απόγευμα της Τρίτης (14/11) με έναν από τους διαγωνιζόμενους να κάνει την έκπληξη και να αντιμετωπίζει στα ίσια το “Σούπερ Αγόρι”.

Επεισοδιακό και άκρως ανατρεπτικό ήταν το σημερινό επεισόδιο του “The Chase“, το οποίο επέστρεψε το απόγευμα της Τρίτης (14/11) με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν μερικές από τις πιο αγωνιώδεις καταδιώξεις των τελευταίων ημερών στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι γνώσεων του MEGA.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, Chaser ήταν το “Σούπερ Αγόρι“, ο οποίος υπενθυμίζεται πως είναι ο νεότερος Chaser παγκοσμίως και όπως σε κάθε επεισόδιο κλήθηκε να αντιμετωπίσει τέσσερις παίκτες. Όμως ένας έκανε την έκπληξη και κατάφερε να τον “στριμώξει”.

Ο λόγος για τον Νίκο, ο οποίος αφού απάντησε σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις του πρώτου γύρου συγκεντρώνοντας 2.700 ευρώ, όταν βρέθηκε μπροστά στο “Σούπερ Αγόρι” επέλεξε να παίξει με την υψηλότερη προσφορά, κάτι που δεν βλέπουμε να γίνεται συχνά, αφού οι παίκτες συνήθως επιλέγουν να παίξουν με τα χρήματα που έχουν κερδίσει στον πρώτο γύρο, ώστε να υπάρχει μία “απόσταση ασφαλείας” με τον Chaser.

Μετά από ένα ολιγόλεπτο “θρίλερ” που το “Σούπερ Αγόρι” καταδίωκε στενά τον παίκτη, ο Νίκος αναδείχθηκε νικητής κερδίζοντας το ποσό των 7.500 ευρώ.

Οι αντιδράσεις στο Twitter

 

Όσα ξέρουμε για το “Σούπερ Αγόρι”

Το “Σούπερ Αγόρι“, ο πέμπτος διώκτης του τηλεπαιχνιδιού, είναι μόλις 23 ετών και είναι απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.

Έχει περάσει από τη θέση του παίκτη στο επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι γνώσεων του MEGA, έχει πάθος με τα αθλητικά και αρθρογραφεί σε αθλητικές ιστοσελίδες.

Παίζει μπάσκετ, λατρεύει τη μαγειρική και συμμετέχει σε ερασιτεχνική θεατρική ομάδα, ενώ εξακολουθεί να εμπλουτίζει τις γνώσεις του μαθαίνοντας γερμανικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα