The Chase: To Σούπερ Αγόρι έκανε παρθενική εμφάνιση με απανωτά λάθη – Πώς σχολίασε το Twitter

Διαβάζεται σε 2'
The Chase: To Σούπερ Αγόρι έκανε παρθενική εμφάνιση με απανωτά λάθη – Πώς σχολίασε το Twitter
The Chase - "Super αγόρι" mega tv

Η αρχή ήταν δύσκολη για τον 23χρονο Chaser Σούπερ Αγόρι, καθώς απάντησε λανθασμένα σε αρκετές ερωτήσεις, μεταξύ των οποίων και το τι είναι η καραβάνα.

Οι πιο δημοφιλείς καταδιώξεις της ελληνικής τηλεόρασης επέστρεψαν δυναμικά το απόγευμα της Δευτέρας (18/9) στο MEGA. Το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι «The Chase» με τη Μαρία Μπεκατώρου έκανε την πρεμιέρα του, φέρνοντας εκ νέου αντιμέτωπους τους παίκτες με τους πάντοτε ετοιμοπόλεμους Chasers, οι οποίοι έχουν αποδείξει πόσο εύκολα μπορούν να ανταποκριθούν σε έναν καταιγισμό δύσκολων ερωτήσεων.

Εκτός από τις ενδιαφέρουσες ερωτήσεις γνώσεων και τις έντονες δόσεις σασπένς, το τηλεοπτικό κοινό περίμενε αγωνιωδώς σήμερα και την παρθενική εμφάνιση του νέου μέλους της «οικογένειας» των Chasers, την οποία απαρτίζουν «Το Βουνό», «Το Γεράκι», «Η Γυναίκα με τα Μαύρα» και «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής». Ο λόγος φυσικά για το «Super Αγόρι», τον νεότερο Chaser παγκοσμίως που κλήθηκε να δώσει το δικό του ύφος στο τηλεπαιχνίδι του MEGA.

Η αρχή ωστόσο ήταν δύσκολη με τον 23χρονο Chaser καθώς του έτυχε μια ερώτηση για τον στρατό και συγκεκριμένα τι είναι η καραβάνα. Ο μεγαλύτερός του ηλικιακά παίκτης Στράτος απάντησε σωστά, ότι πρόκειται για σκεύος φαγητού, το Σούπερ Αγόρι ωστόσο απάντησε λανθασμένα ότι η καραβάνα είναι αρβύλες. Οι ατυχείς στιγμές συνεχίστηκαν, με τον νεαρό πρωτοεμφανιζόμενο Chaser να δίνει πάνω από 4 λανθασμένες απαντήσεις. Ωστόσο και ο παίκτης έδωσε λανθασμένες απαντήσεις με αποτέλεσμα να χάσει…

Σούπερ Αγόρι: Τι έγραψε το ελληνικό Twitter

Το Twitter σχολίασε θετικά το Σούπερ Αγόρι, παρά τις λανθασμένες απαντήσεις. Φάνηκε συμπαθής, ενώ τα αρκετά σχόλια στάθηκαν στο outfit, με έναν χρήστη να σχολιάζει ότι θυμίζει manchester city.

Όσα ξέρουμε για το “Σούπερ Αγόρι”

Το «Σούπερ Αγόρι», ο πέμπτος διώκτης του τηλεπαιχνιδιού, είναι μόλις 23 ετών και είναι απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.

Έχει περάσει από τη θέση του παίκτη στο επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι γνώσεων του MEGA, έχει πάθος με τα αθλητικά και αρθρογραφεί σε αθλητικές ιστοσελίδες.

Παίζει μπάσκετ, λατρεύει τη μαγειρική και συμμετέχει σε ερασιτεχνική θεατρική ομάδα, ενώ εξακολουθεί να εμπλουτίζει τις γνώσεις του μαθαίνοντας γερμανικά.

The Chase MEGA

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα