The Crown: Πότε κάνει πρεμιέρα η 5η σεζόν στο Netflix

The Crown: Πότε κάνει πρεμιέρα η 5η σεζόν στο Netflix
Imelda Staunton Alex Bailey/Netflix / AP IMAGES

Η σειρά "The Crown" επανέρχεται με τη νέα σεζόν της στο Netflix, λίγο καιρό μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Ποιοι ηθοποιοί θα παίξουν τους βασικούς χαρακτήρες.

Στο Netflix επιστρέφει το επόμενο διάστημα η επιτυχημένη σειρά “The Crown”, που αφορά τη ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ, τη βασιλική οικογένεια και το Παλάτι.

Σύμφωνα με το Avclub.com, το Netflix ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας εκδήλωσης θαυμαστών του που ονομάζεται TUDUM ότι το πολυαναμενόμενο δράμα επιστρέφει για την 5η του σεζόν στις 9 Νοεμβρίου 2022, περίπου δύο μήνες μετά τον θάνατο της πραγματικής βασίλισσας Ελισάβετ στις 8 Σεπτεμβρίου.

Στην 5η σεζόν της σειράς θα δούμε την γνωστή ηθοποιό Imelda Staunton, η οποία είχε παίξει και στο “Harry Potter”, να παίρνει τη σκυτάλη από την Olivia Colman και να υποδύεται την Ελισάβετ Β’.

Η Lesley Manville αναλαμβάνει τον ρόλο της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, ο Dominic West θα υποδυθεί τον γιο της βασίλισσας Ελισάβετ, Κάρολο, ο οποίος στέφθηκε πρόσφατα βασιλιάς μετά τον θάνατό της και η Elizabeth Debicki θα πρωταγωνιστεί ως πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Το καστ για την πέμπτη σεζόν περιλαμβάνει τους: Jonny Lee Miller, Flora Montgomery, Senan West, Marcia Warren, Olivia Williams, Humayun Saeed, Bertie Carvel και Claudia Harrison.

Υπενθυμίζεται πως ο Peter Morgan, σεναριογράφος της βραβευμένης με ΕΜΜΥ σειράς αλλά και της ταινίας The Queen, αποκάλυψε πριν από μερικές μέρες πως η παραγωγή της 6ης σεζόν σταμάτησε τα γυρίσματα της 6ης σεζόν σε ένδειξη σεβασμού στη βασίλισσα Ελισάβετ που πέθανε, ενώ συμπλήρωσε πως το εν λόγω δημιούργημα αποτελεί μια “ερωτική επιστολή στην Βασίλισσα”.

Το Netflix είχε προετοιμαστεί εδώ και καιρό για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ο Stephen Daldry ένας από τους βασικούς παραγωγούς της σειράς και σκηνοθέτης ορισμένων εκ των αρχικών επεισοδίων είχε ανακοινώσει ήδη από το 2016 πως σε περίπτωση που η Βασίλισσα πέθαινε η παραγωγή θα σταματούσε να εργάζεται για ένα σεβαστό διάστημα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα