The Power Of Three: Επιστρέφει η θρυλική αμερικανική σειρά ‘Charmed’

The Power Of Three: Επιστρέφει η θρυλική αμερικανική σειρά ‘Charmed’

Οι 'Μάγισσες' είναι και πάλι εδώ. Το αμερικανικό δίκτυο CW έχει ήδη παραγγείλει τον "πιλότο" για το πολυαναμενόμενο comeback

Φανατικοί των σειρών φαντασίας και… μαγείας ενωθείτε. Η απαίτηση χιλιάδων φανατικών, αλλά και η εποχή που επιβάλλει την επιστροφή πετυχημένων concept από τα “αθώα χρόνια” της τηλεόρασης, απέδωσαν καρπούς. Η σειρά “Charmed” βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή στη μικρή οθόνη. Το τηλεοπτικό δίκτυο CW, που έχει και τα δικαιώματα του τίτλου, έχει παραγγείλει έναν “πιλότο” ένα πρώτο δηλαδή επεισόδιο για το νέο κόσμο των “Μαγισσών”.

Το στόρι λίγο πολύ γνωστό. Τρεις αδερφές που ζουν σε μια φοιτητούπολη (farewell Σαν Φρανσίσκο) ανακαλύπτουν πως έχουν μαγικές δυνάμεις. “Οι γυναίκες δίνουν μια γροθιά στην πατριαρχική οικογένεια, διατηρούν του δεσμούς της οικογένειας και παράλληλα εξολοθρεύουν υπερφυσικούς δαίμονες” σημειώνει το σύντομο σημείωμα των δημιουργών του comeback της σειράς.

 

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως το πρώτο επεισόδιο θα μας ταξιδέψει πίσω στο 1976, με τις φήμες να θέλουν τη νέα σειρά να μοιάζει με prequel όσων παρακολουθήσαμε από το 1998 ως το 2006 στη σειρά Charmed. Ωστόσο, ο πρόεδρος του τηλεοπτικού δικτύου ανέφερε πως οι παραγωγοί του πιλότου φαίνεται να ανασκευάζουν το επεισόδιο, χωρίς να είναι γνωστά ακόμη τα νέα στοιχεία και ο χρόνος στον οποίο θα τοποθετείται η δράση.

Charmed

Η σειρά έκανε πρεμιέρα το φθινόπωρο του 1998, πριν από 20 ολόκληρα χρόνια και ήταν η πρώτη στην οποία πρωταγωνιστούσαν αποκλειστικά γυναίκες. Οι τρεις αδερφές, Πρου, Πάιπερ και Φοίβη επιστρέφουν στο πατρικό τους σπίτι στο Σαν Φρανσίσκο για να ανακαλύψουν πως είναι οι τελευταίες μιας γενιάς ισχυρών μαγισσών, από την οποία έχουν αποκτήσει υπερφυσικές δυνάμεις.

Η σειρά έκλεψε τις εντυπώσεις πριν από 20 ολόκληρα χρόνια, καθώς έγινε η πρεμιέρα της σημείωσε την υψηλότερη επίδοση για το τηλεοπτικό δίκτυο WB, όπου και πρωτοπροβλήθηκε. Όταν η σειρά μετακινήθηκε Κυριακή βράδυ, κέρδισε και πάλι περίοπτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης, σπάζοντας και εκεί το ρεκόρ για το WB.

 

Έχει περάσει στην ιστορία ως η μακροβιότερη σειρά με γυναίκες πρωταγωνίστριες το 2006, ρεκόρ που ξεπέρασε 8 χρόνια αργότερα το σίριαλ “Νοικοκυρές σε απόγνωση”. Η σειρά μάλιστα επέζησε ακόμη και μετά την αποχώρηση της Ντόχερτι στο τέλος της τρίτης σεζόν, με το σενάριο να “εμφανίζει” μια τέταρτη ετεροθαλή αδερφή που συμπλήρωσε τη δύναμη των τριών και τις “εκλεκτές” μετά το θάνατο της πρωτότοκης Πρου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα