The Voice: Εμφάνιση έκπληξη της Μπέσσυ Αργυράκη – Τραγούδησε το “Κορμί κι αλάτι”

The Voice: Εμφάνιση έκπληξη της Μπέσσυ Αργυράκη – Τραγούδησε το “Κορμί κι αλάτι”
Η Μπέσσυ Αργυράκη στο "The Voice" Glomex

Η Μπέσσυ Αργυράκη βρέθηκε στο "The Voice" για να στηρίξει τον συνεργάτη της Δημήτρη Κίκλη. Τελικά ανέβηκε στη σκηνή και είπε κι ένα τραγούδι.

Γεμάτο εκπλήξεις ήταν για τους κριτές και τους τηλεθεατές το “The Voice” το βράδυ της Κυριακής (04/10), αφού πέρα από τον φίλο της Έλενας Παπαρίζου που την έκανε να τα “χάσει”, μια ακόμη ιδιαίτερη στιγμή περίμενε όσους το παρακολούθησαν: η έκανε εμφάνιση – έκπληξη της Μπέσσυ Αργυράκη στη σκηνή.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός μουσικός Δημήτρης Κίκλης τραγούδησε το “La Foule” εντυπωσιάζοντας τους κριτές, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η γνωστή τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη βρισκόταν στο “Family Room. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια είχε πάει στο μουσικό talent show του ΣΚΑΙ, συνοδεύοντας τον Δημήτρη Κίκλη, ο οποίος είναι συνεργάτης της.

Οι Σάκη Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκης και Ελεωνόρα Ζουγανέλη την κάλεσαν να μπει μέσα και ακολούθησαν στιγμές μεγάλης διασκέδασης. Η Μπέσσυ Αργυράκη τραγούδησε και τη μεγάλη επιτυχία της “Κορμί κι αλάτι”, ξεσηκώνοντας όλο το πλατό που τραγουδούσε στους ρυθμούς της.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα