The Voice: Εντυπωσιακή η Φαίη Σκορδά στην πρώτη της εμφάνιση – Η ατάκα για τον Γιώργο Λιανό

The Voice: Εντυπωσιακή η Φαίη Σκορδά στην πρώτη της εμφάνιση – Η ατάκα για τον Γιώργο Λιανό

Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού, καλύπτοντας τη θέση του Γιώργου Λιανού που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και έκανε δυναμικό ξεκίνημα.

Από την καθημερινή πρωινή ζώνη στην prime time του Σαββάτου βρέθηκε η Φαίη Σκορδά, η οποία πλέον θα εμφανίζεται και στο The Voice, το οποίο θα παρουσιάζει καλύπτοντας τη θέση του Γιώργου Λιανού που έμεινε κενή λόγω της παρουσίας του στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor.

Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε εντυπωσιακή είσοδο στο stage, δίνοντας ένα θερμό και δυναμικό καλωσόρισμα στο κοινό που την είδε για πρώτη φορά στο show.

Παράλληλα, η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε και στον Γιώργο Λιανό, λέγοντας: “Παρέλαβα τη σκυτάλη από ένα πολύ γλυκό αγόρι, εξωτικά μαυρισμένο φαντάζομαι τώρα. Σκεφτείτε τον να είναι κάτω από έναν κοκοφοίνικα, να λιάζεται και να απολαμβάνει τον ήλιο της Καραϊβικής. Μιλάω για τον Γιώργο Λιανό. Γιώργο μου, σε αγαπάμε πολύ, σου στέλνουμε τα φιλιά μας, σου στέλνουμε την αγάπη μας, μας λείπεις και είμαι σίγουρη πως έχεις βρει τον τρόπο για να μας παρακολουθήσεις ζωντανά αυτή τη στιγμή. Εμείς εδώ θα συνεχίσουμε να ζούμε τις εντάσεις εδώ στα live και τις συγκινήσεις που προσφέρουν τα live του The Voice”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα