The Voice: H 16χρονη με την ‘αγγελική’ φωνή που μάγεψε κριτές και κοινό

The Voice: H 16χρονη με την ‘αγγελική’ φωνή που μάγεψε κριτές και κοινό

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έκανε μια ερμηνεία που θα τη θυμούνται όλοι για καιρό υποχρεώνοντας τους κριτές να δώσουν μάχη για τη διεκδίκησή της

Μια συγκλονιστική ερμηνεία που σίγουρα θα τη θυμούνται για πολύ καιρό έκανε, παρά το νεαρό της ηλικίας της, η 16χρονη Αθανασία Παπαναστασοπούλου από την Ηλεία που ανέβηκε στη σκηνή των οντισιόν του “The Voice” και ερμήνευσε με μαγικό τρόπο το παραδοσιακό σμυρναίικο τραγούδι “ο Ντόκτορ” καθηλώνοντας τους πάντες!

Η νεαρή κοπέλα είδε τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου και τον Κωστή Μαραβάγια που είχαν καθηλωθεί από τη φωνή της, να γυρίζουν ταυτόχρονα την τελευταία στιγμή την καρέκλα τους και ξέσπασε από συγκίνηση καθώς πίστευε πως κανείς δε θα γυρίσει.

Ο Πάνος Μουζουράκης που δε γύρισε δέχτηκε την κριτική του αδερφού της Αθανασίας και πήγε στα παρασκήνια για να “λογαριαστεί” μαζί του, κάνοντας βέβαια χιούμορ!

Εν τέλει η Αθανασία παρά τη μάχη των κριτών επέλεξε να πάει στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια. Το βίντεο με την ερμηνεία της σε περίπου 12 ώρες κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 55 χιλιάδες προβολές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα