The Voice: Το νέο τραγούδι της Παπαρίζου, οι ερμηνείες που συγκλόνισαν και το 76%

The Voice: Το νέο τραγούδι της Παπαρίζου, οι ερμηνείες που συγκλόνισαν και το 76%
Η Έλενα Παπαρίζου στο The Voice Glomex

Με μια βραδιά γεμάτη μουσική, συγκινήσεις και πολλή ενέργεια ολοκληρώθηκαν τα Cross Battles του The Voice. Ποιοι πέρασαν στους ημιτελικούς. Το show των κριτών στη σκηνή.

Ένα ακόμα συγκλονιστικό live παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του The Voice στον ΣΚΑΙ το βράδυ του Σαββάτου (26/02).

Με τη συνέχεια των Cross Battles, τα οποία πλέον ολοκληρώθηκαν, οι 14 φωνές διεκδίκησαν τις τελευταίες 7 θέσεις για τον ημιτελικό και έβαλαντα δυνατά τους για να καταπλήξουν το τηλεοπτικό κοινό που ήταν και ο τελικός κριτής τους.

Οι υπερήφανοι μέντορές τους, Κωνσταντίνος Αργυρός, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς στάθηκαν για άλλη μια φορά στο πλευρό, τους συμβουλεύοντας και καθοδηγώντας τους σε όλη την προετοιμασία και στις πρόβες.

Την βραδιά άνοιξε η αγαπημένη παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, η οποία μάγεψε με τη εντυπωσιακή εμφάνισή της.

Voice: Ποιοι πέρασαν στους ημιτελικούς

Με ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά που έχουν καταγραφεί στην ιστορία του διαγωνισμού, ο Ζαφείρης Παρασχάκης “πέταξε εκτός” την Άννυ Γαλάνη με το συντριπτικό 74%. Και οι δύο τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο.

Το “Τυχερό αστέρ” που ερμήνευσε η Άννυ Γαλάνη, όμως, μάλλον δεν την βοήθησε μιας και ο Ζαφείρης Παρασχάκης ερμηνεύοντας το κομμάτι “Angels” από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού ήταν εκείνος που πέρασε στην επόμενη φάση του The Voice.

Και αν το 74% του Ζαφείρη ήταν συντριπτικό, ήρθε η Θεοδώρα Μουρατίδου να σπάσει και άλλο τα κοντέρ. 76% έγραψε το ποσοστό στο τέλος με την παίκτρια της Έλενας Παπαρίζου να κερδίζει το κοινό με την ερμηνεία της στο “Όλα σ’αγαπάνε”!

Περισσότερο οριακά ήταν τα πράγματα στη μονομαχία του Jose Manuel Arrieta Duarte με την Δέσποινα Κατσιαδράμη. Ο εκρηκτικός Λατίνος ερμήνευσε το Danza Kuduro και κέρδισε την προτίμηση του κοινού. Ωστόσο, αν μη τι άλλο η Δέσποινα μετέτρεψε το battle σε ντέρμπι με τα ποσοστά να αποδεικνύουν πόσο καλοί ήταν αμφότεροι.

Και αν η κατάσταση στο battle του Jose και της Δήμητρας ήταν για γερά νεύρα, ήρθε η μονομαχία της Κάτιας Σαμαντζή με τη Δήμητρα Κωνσταντοπούλου. Αγωνιζόμενες και οι δύο σε ξένο τραγούδι έδωσαν τα πάντα στη σκηνή και το κοινό διχάστηκε έντονα.

Το 51% ήταν το ελάχιστο δυνατό για να δώσει την πρόκριση στην Κάτια, με τον Σάκη Ρουβά να χαμογελά στο τέλος βλέποντας την παίκτριά του να συνεχίζει.

Voice: Το μουσικό show των κριτών

Πέρα από το διαγωνιστικό κομμάτι, τρεις από τους coaches ανέβηκαν στη σκηνή του The Voice και εντυπωσίασαν.

Η Έλενα Παπαρίζου ερμήνευεσε το νέο της τραγούδι με τίτλο “Φεύγω” στο οποίο συνεργάζεται ξανά μετά από 12 χρόνια από την τελευταία τους μουσική συνεργασία, με τον Γιώργο Σαμπάνη. Αμέσως μετά, η coach υποδέχτηκε στο stage τις Marseaux και Joanne, που ξεσήκωσαν το κοινό με το Arcade remake της επιτυχίας “Κάτσε καλά”.

Η συνέχεια ήταν εκρηκτική καθώς ο Σάκης Ρουβάς ερμήνευσε σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση το νέο του τραγούδι με τίτλο “Έλα και θα δεις”, μια μπαλάντα που συγκινεί κι ταξιδεύει σε μουσική και στίχους Λευτέρη Κιντάτου. Έπειτα ακολούθησε το πιο… σοκαριστικό ντουέτο του με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο “Σοκ”!

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα