Τι ισχύει με τα συμβόλαια Σεφερλή – Φερεντίνου στον ΣΚΑΙ

Διαβάζεται σε 2'
Μάρκος Σεφερλής - Χρήστος Φερεντίνος
Μάρκος Σεφερλής - Χρήστος Φερεντίνος ΣΚΑΙ

Θα συνεχιστεί και του χρόνου η συνεργασία Μάρκου Σεφερλή και Χρήστου Φερεντίνου με τον ΣΚΑΙ; Ιδού η απάντηση.

Πολλά ακούγονται και γράφονται τον τελευταίο καιρό για την συνεργασία του Μάρκου Σεφερλή και του Χρήστου Φερεντίνου στον ΣΚΑΙ, με τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για “σύννεφα” μεταξύ παρουσιαστών – σταθμού, να είναι ανυπόστατα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής παρουσιάζει την μαγειρική εκπομπή “Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου”, που προβάλλεται κάθε μεσημέρι στις 14:50.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του NEWS 24/7, το συμβόλαιο του Μάρκου Σεφερλή με το κανάλι του Φαλήρου έχει ανανεωθεί για μία ακόμη χρονιά, στο πλαίσιο της συμφωνίας “ένα συν ένα”, ότι δηλαδή στο κλείσιμο του πρώτου χρόνου υπάρχει περιθώριο ανανέωσης για έναν ακόμα, όπως και έγινε.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο ΣΚΑΙ είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή, καθώς και με το διασκεδαστικό τηλεπαιχνίδι, οπότε – εκτός απροόπτου – το “Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου”, αναμένεται να συνεχιστεί.

Τώρα, όσον αφορά την σειρά που θα έκανε ο Σεφερλής – ένα remake του “Ορκιστείτε παρακαλώ” – οι πληροφορίες λένε πως ο ηθοποιός και το κανάλι εξακολουθούν να είναι σε συζητήσεις.

Άλλωστε, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως ο Μάρτιος δεν είναι ένας μήνας στον οποίον παίρνονται τελικές αποφάσεις.

Την ίδια στιγμή, το συμβόλαιο του Χρήστου Φερεντίνου, ο οποίος παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι γνώσεων “Ο Μονομάχος” κάθε απόγευμα στις 18:45 και την μουσική εκπομπή “Σάββατο με Φίλους” κάθε Σάββατο στις 21:00, είναι σε ισχύ.

Επομένως, η συνεργασία τους συνεχίζεται κανονικά, με τις πληροφορίες του NEWS 24/7 να αναφέρουν πως ο σταθμός είναι, επίσης, ικανοποιημένος με τον Φερεντίνο και με την απόδοση των δύο του projects.

Αφενός, οι δυναμικές, γνωστικές αναμετρήσεις του “Μονομάχου” έχουν βρει το τηλεοπτικό κοινό τους, παρόλο που πρόκειται για ένα νέο τηλεπαιχνίδι και χρειάζεται τον χρόνο του, αφετέρου η μουσική βραδιά με καλεσμένους, με κέφι και με πολύ τραγούδι, στέκεται επάξια απέναντι στον ανταγωνισμό (βλέπε “Just the 2 of us”, “Σπίτι με το MEGA”).

Καταλήγοντας, η συνεργασία του Μάρκου Σεφερλή και του Χρήστου Φερεντίνου με τον ΣΚΑΙ πηγαίνει εξαιρετικά και ως εκ τούτου θα τους απολαμβάνουμε και του χρόνου στην ίδια τηλεοπτική στέγη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα