Τηλεόραση και Lockdown: 10 +1 προτάσεις για το βράδυ των Χριστουγέννων

Τηλεόραση και Lockdown: 10 +1 προτάσεις για το βράδυ των Χριστουγέννων
A Bad Moms Christmas IMDB

Το βράδυ των Χριστουγέννων θα το περάσουμε υποχρεωτικά στα σπίτια μας, λόγω της πανδημίας και του lockdown. Ταινίες και εκπομπές που θα προβληθούν απόψε στην τηλεόραση.

Διαφορετικά από όλες τις απόψεις είναι τα φετινά Χριστούγεννα, λόγω της πανδημίας και του lockdown, που μας αναγκάζει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και να γιορτάσουμε με περιορισμούς και κανόνες.

Με κλειστά τα εστιατόρια, τα μπαρ και τα κέντρα διασκέδασης, το βράδυ των Χριστουγέννων να θα το περάσουμε υποχρεωτικά στα σπίτια μας, ωστόσο, μπορούμε να απολαύσουμε μια ωραία ταινία ή εκπομπή, καθώς τα τηλεοπτικά κανάλια έχουν αυτές τις μέρες εορταστικό πρόγραμμα.

“Ο δικός μας Θάνος”, ένα ντοκιμαντέρ του NEWS247 για τον σπουδαίο Θάνο Μικρούτσικο, μέσα από τα μάτια και την ψυχή 20 δικών του ανθρώπων. Τραγουδοποιοί, σκηνοθέτες, συγγραφείς, πολιτικοί, μουσικοί, περιγράφουν, θυμούνται, ζωγραφίζουν με λόγια και ψυχή, το πορτραίτο του Θάνου. Έρχεται την Δευτέρα 28/12 στο NEWS247.


Παρακάτω μπορείτε να δείτε 11 ενδιαφέρουσες επιλογές που θα έχουμε απόψε στην τηλεόραση:

ΑΝΤ1

20:00 – Ρουκ Ζουκ Εορταστικό

Η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχεται τις «Άγριες Μέλισσες» στο εορταστικό επεισόδιο των Χριστουγέννων. Την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου τα πράγματα «αγριεύουν» με Σεβαστέικο vs Σταμιρέικο! Όπου Σεβαστέικο, οι: Κάτια Δανδουλάκη, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Γεροντιδάκης, Μαρία Πετεβή και Αναστάσιος Ροϊλός. Στην απέναντι ομάδα: Μαρία Κίτσου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Μιχαλάκη, Έλλη Τρίγγου και Αργύρης Πανταζάρας.

22:00 – Δεσποινίς Διευθυντής

Η Λίλα Βασιλείου, άρτι αποφοιτήσασα πολιτικός μηχανικός, αναλαμβάνει μια εξαιρετικά σοβαρή θέση, αυτή της διεύθυνσης μιας τεχνικής εταιρείας. Στην αρχή βλέπει τους άντρες ως συναδέλφους μόνο, αλλά μετά από κάποια μαθήματα της εξαδέλφης της Αθηνάς καταλαβαίνει ότι είναι και όμορφη γυναίκα. Σ’ ένα πάρτι, λοιπόν, όπου συναντά τον Αλέκο, έναν απλό υπομηχανικό στην εταιρεία, ο οποίος όμως της αρέσει σαν άντρας, πίνει λίγο παραπάνω και κάνει διάφορες τρέλες, προκειμένου να την προσέξει ο νεαρός. Εκείνος εκπλήσσεται, βέβαια, αλλά δεν αργεί να καταλάβει τις επιθυμίες της προϊσταμένης του και να ανταποκριθεί.

STAR

21:00 – Το Πολικό Εξπρές

Βέβαια όλοι γνωρίζουμε πως ο Άγιος Βασίλης της Πρωτοχρονιάς είναι ένας μύθος. Ή μήπως όχι; Πάντως ο μικρός Μπίλι, που επιθυμεί πολύ να πιστεύει στην ύπαρξη του καλοκάγαθου παπούλη με τα άσπρα γένια, δεν βρίσκει την ανάλογη ανταπόκριση από τους γονείς του, που του επαναλαμβάνουν συνεχώς πως ο Άγιος Βασίλης, το έλκηθρο, οι τάρανδοι και το σπίτι του στον Βόρειο Πόλο δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα αθώο παραμύθι.

Παρόλα αυτά, την Παραμονή των Χριστουγέννων, ο Μπίλι δεν δέχεται την επίσκεψη του έλκηθρου και των ταράνδων, αλλά ενός… τεράστιου ατμοκίνητου τρένου. Προορισμός: το σπίτι του Άγιου Βασίλη στον Βόρειο Πόλο! Παρέα με άλλους συνομήλικούς του ο Μπίλι θα ζήσει το πιο απίθανο ταξίδι της ζωής του. Θα διασχίσουν βουνά, τοπία κατάλευκα από το χιόνι, πανύψηλες γέφυρες και θα απολαύσουν υπέροχη ζεστή σοκολάτα. Ένα ταξίδι πέρα από κάθε φαντασία, ένα ταξίδι που θα μετατρέψει τις αμφιβολίες του Μπίλι σε πίστη, ένα ταξίδι που θα τον βοηθήσει να ανακαλύψει τον εαυτό του…

23:10 – A Bad Moms Christmas

Η Έιμι, η Κάρλα και η Κίκι Κι έχουν αυτά τα Χριστούγεννα μια δύσκολη αποστολή: να δημιουργήσουν τις τέλειες γιορτές για τις οικογένειές τους δεν ενώ ταυτόχρονα φιλοξενούν τις δικές τους μαμάδες! Στο τέλος αυτής της τρελής διαδρομής, οι μαμάδες θα επαναπροσδιορίσουν τι είναι τελικά οι τέλειες γιορτές και θα αποκτήσουν στενότερη σχέση με τις μητέρες τους…

01:30 – Χριστουγεννιάτικη Ιστορία

Είναι Χριστούγεννα του 1940 και ο μικρός Ράλφι δεν σκέφτεται τίποτε άλλο παρά να αποκτήσει το ημιαυτόματο όπλο Red Rider! Δεν είναι όμως αυτό το δώρο, που σκοπεύουν να του χαρίσουν οι γονείς του. Όταν ο Ράλφι τους ανακοινώνει πως δεν θέλει κανένα άλλο δώρο εκτός από το συγκεκριμένο όπλο, οι γονείς του αρνούνται με αποτέλεσμα ο Ράλφι να επισκεφθεί το κοντινό κατάστημα παιχνιδιών, σκοπεύοντας να ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη να του δωρίσει το όπλο των ονείρων του!

ΣΚΑΙ

21:00 – Μις Πέρεγκριν: Στέγη Για Ασυνήθιστα Παιδιά

Μετά το μυστηριώδη θάνατο του αγαπημένου του παππού ο Τζέικ αποφασίζει να ακολουθήσει τις τελευταίες συμβουλές του και να αναζητήσει ένα ορφανοτροφείο για ασυνήθιστα παιδιά στην Ουαλία. Όταν όμως φτάνει εκεί, διαπιστώνει πως το οίκημα είναι κατεστραμμένο από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

23:45 – Αξέχαστη Διαδρομή

Ο Λουκ, ένας πρώην πρωταθλητής γητευτής ταύρων που θέλει να κάνει την επιστροφή του, και η Σοφία, μια φοιτήτρια που ονειρεύεται να τα καταφέρει στον καλλιτεχνικό κόσμο της Νέας Υόρκης, ζουν τον έρωτα τους, αλλά οι δρόμοι που θέλουν να ακολουθήσουν δυσκολεύουν το μεταξύ τους μέλλον. Ο δρόμος τους θα διασταυρωθεί με αυτόν του γηραιού Άιρα, του οποίου οι αναμνήσεις από την αγαπημένη του επί δεκαετίες εμπνέουν το ζευγάρι.

ALPHA

20:00 – Ζητείται Ψεύτης

Ο κάθε πολιτευόμενος, για να εκλεγεί βουλευτής ή για να παραμείνει στο κοινοβούλιο, πρέπει να υπόσχεται στους ψηφοφόρους την ικανοποίηση της κάθε τους απαίτησης – λογικής ή παράλογης. Γι’ αυτό έχει, συνήθως, και κάποια γραμματέα που είναι ‘ειδικευμένη’ στο να λέει ψέματα. Ο κύριος Φερέκης, υποψήφιος βουλευτής, μετά από διάφορα ευτράπελα, προσλαμβάνει ως γραμματέα του τον Θόδωρο Πάρλα, γνωστό και ως Ψευτοθόδωρο, που πραγματικά του καλύπτει τις ανάγκες του σε σχέση με τους ψηφοφόρους του. Περισσότερα είναι τα ΄θα-θα-θα’ του Ψευτοθόδωρου, παρά του κυρίου Φερέκη. Κι εμείς παρακολουθούμε τα ψέματα που με ιλιγγιώδη ταχύτητα σκαρφίζεται και ξεστομίζει προς πάσα κατεύθυνση ο πανέξυπνος Θόδωρος. Ωστόσο τα πάντα έχουν ένα όριο, πράγμα το οποίο δεν γνωρίζει ο γραμματέας του πολιτικού. Αποτέλεσμα τα ψεματάκια του – αθώα και μη- πολύ σύντομα να γυρίσουν μπούμερανγκ για τον ίδιο και το αφεντικό του.

22:00 – Αυτοκίνητα 3

Μια νέα γενιά αγωνιστικών αυτοκινήτων υψηλής τεχνολογίας και σύγχρονης εκπαίδευσης, έχουν οδηγήσει τον θρυλικό Κεραυνό ΜακΚουίν να αισθάνεται εκτός συναγωνισμού. Παραγκωνισμένος στο περιθώριο των εξελίξεων, ο Κεραυνός ΜακΚουίν βλέπει πλέον την αγωνιστική πίστα μόνο από μακριά. Αυτό όμως θα αλλάξει, όταν μπει στο παιχνίδι η Κρουζ Ραμίρεζ, μια πολυμήχανη τεχνικός, που θέλει να τον ξαναβάλει στο παιχνίδι. Μαζί με την φαντασία του Ντοκ Χάντσον, αλλά και κάποια φιλόδοξα σενάρια, ο Κεραυνός ΜακΚουίν θα κληθεί σύντομα να αποδείξει ότι η αγωνιστική κούρσα δεν έχει να κάνει μόνο με τη μηχανική αλλά και με την καρδιά. Το ερώτημα είναι αν θα τα καταφέρει…

Το «Αυτοκίνητα 3» της Disney-Pixar επιστρέφει στην αφετηρία της πρώτης ταινίας, για να αντλήσει όχι μόνο συγκίνηση, αλλά και όλα εκείνα τα εμπνευσμένα υλικά που έχουν καταστήσει αυτή τη σειρά ταινιών ανιμέισιον μια από τις πιο… σπιντάτες κινηματογραφικές εμπειρίες χωρίς αντίπαλο.

00:00 – The Bachelor 3

Δύο ταινίες πριν, τέσσερις φίλοι ξεκίνησαν για έναν γάμο. Δεν έφτασαν ποτέ. Μία ταινία πριν, τέσσερις φίλοι ξεκίνησαν για έναν ακόμα γάμο. Πάλι δεν έφτασαν ποτέ. Τώρα, στο τρίτο μέρος του «The Bachelor», τέσσερις φίλοι λαμβάνουν ένα νέο προσκλητήριο. Θα τα καταφέρουν ή θα χρειαστεί και τέταρτη ταινία για να γίνει κάποιος γάμος τελικά; Μια ανατρεπτική κωμωδία που έμελλε να γίνει τριλογία!

OPEN

21:00 – J2US Ημιτελικός

Ο Νίκος Κοκλώνης στον ημιτελικό υποδέχεται την μοναδική «Lady» του ελληνικού πενταγράμμου, την Άντζελα Δημητρίου, η οποία θα τραγουδήσει τις πιο γνωστές επιτυχίες της και θα βάλει φωτιά…στο «Just the 2 of Us». Στη συνέχεια την σκυτάλη παίρνει ο αγαπημένος Θέμης Αδαμαντίδης και η νύχτα απογειώνεται. Μία ξεχωριστή βραδιά με δύο αγαπημένους λαϊκούς ερμηνευτές που ξέρουν πολύ καλά πως να διασκεδάζουν το κοινό. Ακόμα στον ημιτελικό, ο Νίκος υποδέχεται και την Χαρά Βέρρα για ένα ανεπανάληπτο ντουέτο με την Γωγώ Τσαμπά! Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Ο Λευτέρης Πανταζής, πέρα από το διαγωνιστικό μέρος, θα τραγουδήσει ζωντανά τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, ενώ το μικρόφωνο θα πάρει και ο Νίκος Κοκλώνης που θα κάνει ντουέτο με την αγαπημένη Λάουρα!

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα