Τηλεθέαση: Αήττητη η “Γη της Ελιάς” – Άφησε πίσω Ρουκ Ζουκ Special και The Voice

Τηλεθέαση: Αήττητη η “Γη της Ελιάς” – Άφησε πίσω Ρουκ Ζουκ Special και The Voice
Τηλεθέαση

Πρωτιά για τη δραματική σειρά του Mega το βράδυ της Κυριακής (21/11) σε γενικό και δυναμικό κοινό. Τι ποσοστά τηλεθέασης σημείωσε ο ανταγωνισμός. Πού βρέθηκε η πολυσυζητημένη συναυλία της Adele.

Στη μυθοπλασία φαίνεται πως ανήκουν και τα βράδια της Κυριακής στην τηλεόραση, καθώς οι ελληνικές τηλεοπτικές σειρές, πέρα από τις καθημερινές, δείχνουν να ηγούνται στην κούρσα της τηλεθέασης και τα Σαββατοκύριακα.

Έτσι, μια ακόμα σκληρή “μάχη” δόθηκε στην prime time ζώνη της Κυριακής (22/11) με τη “Γη της Ελιάς” να τερματίζει πρώτη τόσο στο δυναμικό όσο και στο γενικό σύνολο, αγγίζοντας τα ποσοστά 24,1% και 29,7% αντίστοιχα. Ακολούθησε το special επεισόδιο του Ρουκ Ζουκ με 19,6% στο δυναμικό και 17,2% στο γενικό, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε στο δυναμικό κοινό το The Voice με 15,7% και στη δεύτερη θέση στο γενικό σύνολο με 18,6%.

Χαμηλές πτήσεις στους πίνακες μετρήσεων της Nielsen κατέγραψε ωστόσο η πολυσυζητημένη και πολυαναμενόμενη συναυλία και συνέντευξη της Adele στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS και την Όπρα Γούινφρι, καθώς σημείωσε μόλις 8% στο δυναμικό κοινό και 6,6% στο γενικό σύνολο.

Αναλυτικά η τηλεθέαση:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Γη της Ελιάς – 24,1%

Ρουκ Ζουκ Special – 19,6%

The Voice – 15,7%

Κομάντα και Δράκοι – 12,6%

DWTS – 8,1%

Adele One Night Only – 8%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Γη της Ελιάς – 29,7%

The Voice – 18,6%

Ρουκ Ζουκ Special – 17,2%

Κομάντα και Δράκοι – 10,4%

DWTS – 8,4%

Adele One Night Only – 6,6%

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα