Τηλεθέαση: Στην κορυφή το Ράδιο Αρβύλα – Μάχη ανάμεσα σε MasterChef και Survivor

Τηλεθέαση: Στην κορυφή το Ράδιο Αρβύλα – Μάχη ανάμεσα σε MasterChef και Survivor

Σε ποια θέση βρίσκονται οι ελληνικές σειρές μυθοπλασίας και ποια ριάλιτι προτιμά το κοινό; Το Survivor Ελλάδα - Τουρκία αγαπήθηκε όσο περίμεναν;

Μάχη δίνουν κάθε βράδυ τα τηλεοπτικά προγράμματα, προκειμένου να ελκύσουν μεγαλύτερο μέρος του κοινού και, κυρίως, να το κρατήσουν συντονισμένο στην εκάστοτε εκπομπή.

Φαίνεται πως η μυθοπλασία “καλά κρατεί”, αφού οι ελληνικές σειρές προτιμώνται από το κοινό και σημειώνουν καλά έως πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης, με τις σειρές του Alpha να είναι πρώτες στην prime ζώνη.

Όσον αφορά στα ριάλιτι, ο τρίτος κύκλος του MasterChef, της επιτυχημένης εκπομπής μαγειρικής, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και τη Δευτέρα το βράδυ σημείωσε ποσοστό τηλεθέασης 19,5%.

Αντιθέτως, το κοινό δεν έχει “αγκαλιάσει” με ιδιαίτερη θέρμη το Survivor Ελλάδα – Τουρκία, κάτι που φάνηκε από την πρώτη βδομάδα προβολής του και επιβεβαιώθηκε τις τελευταίες μέρες, ενώ τη Δευτέρα σημείωσε 16,3%.

Η εκπομπή, όμως, που βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης και που φάνηκε πόσο πολύ είχε λείψει στο κοινό, ήταν το Ράδιο Αρβύλα που κινήθηκε στο 27,2% στο σύνολο και στο 26,2% στο δυναμικό κοινό.

Στα επιμέρους κοινά, η τηλεθέαση στους άντρες 25-44 έφτασε στο 33,9%, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Κανάκης σχεδόν διπλασίασε το lead in (16,3%) που πήρε από το Survivor, το οποίο παιζόταν πριν από την εκπομπή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα