Μάχη τηλεθέασης: Το YFSF “χτύπησε” το Survivor – Δεν έκανε “θαύματα” η Δαλάκα

Μάχη τηλεθέασης: Το YFSF “χτύπησε” το Survivor – Δεν έκανε “θαύματα” η Δαλάκα

Η Κατερίνα Δαλάκα φαίνεται πως δεν κατάφερε να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor 3. Σάρωσαν οι μεταμφιέσεις του Your Face Sounds Familiar.

Οι δύο βασικοί μονομάχοι της Κυριακής, το show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 και το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, “κονταροχτυπήθηκαν” για άλλη μια βδομάδα, διεκδικώντας μεγαλύτερη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού και υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης.

Το βράδυ της Κυριακής το Your Face Sounds Familiar και οι εντυπωσιακές μεταμφιέσεις των παικτών, κατάφεραν να επικρατήσουν έναντι του Survivor 3 και των απαιτητικών αγωνισμάτων. 

Αν και η παραγωγή έβαλε στο παιχνίδι την Κατερίνα Δαλάκα, με την ελπίδα να έχει καλύτερα νούμερα τηλεθέασης, φαίνεται πως τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά.

Τη στιγμή που ελληνική ομάδα του ριάλιτι επιβίωσης κέρδιζε την ασυλία, το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθούσε τη μεταμόρφωση της Κατερίνας Στικούδη σε Αλίκη Βουγιουκλάκη και της Μελίνας Μακρή σε Μελίνα Ασλανίδου.

Ειδικότερα, το Your Face Sounds Familiar στο γενικό κοινό σημείωσε 24,4% και στο δυναμικό 23%, ενώ το Survivor 3 σημείωσε 19,6% και 18,9% αντίστοιχα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα