Το “Κωνσταντίνου και Ελένης” μπήκε στο βιβλίο ρεκόρ Guinness

default image

Στις σελίδες του περιβόητου βιβλίου ρεκόρ Guiness βρίσκεται η θρυλική σειρά του ΑΝΤ1, "Κωνσταντίνου και Ελένης". Όσα αποκάλυψε ο δημιουργός της, Χάρης Ρώμας.

Ποιος δεν έχει παρακολουθήσει έστω και ένα επεισόδιο του σιτκομ “Κωνσταντίνου και Ελένης” με τις θρυλικές και καλτ πλέον ατάκες ανάμεσα στην “Κατακουζήνα” και την “γκαρσόνα”;

Η εμβληματική σειρά του ΑΝΤ1 υπήρξε και παραμένει μία από τις πιο δημοφιλείς στην ιστορία της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης, με την Ελένη Ράντου, τον Χάρη Ρώμα αλλά και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές να έχουν γράψει τη δική τους ιστορία.

Και όσο και αν οι συνεχείς επαναλήψεις τα τελευταία χρόνια επιβεβαιώνουν πως η σειρά παραμένει δημοφιλής και αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό, ήρθε πια η μέρα να αναγνωριστεί και εκτός συνόρων, αφού όπως αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξή του η σειρά μπήκε στο βιβλίο ρεκόρ Guinness.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Breakfast@Star”, ο ηθοποιός και σεναριογράφος της σειράς ανέφερε πως “κάποιοι εξ ημών μείναμε διαχρονικοί με το ‘Κωνσταντίνου και Ελένης’, ιδιαίτερα εγώ με την Άννα Χατζησοφιά μπήκαμε στο βιβλίο Guinness για τη non stop επαναληπτικότητα του σίριαλ και αυτό είναι ένα μεγάλο παράσημο. Τότε ήταν φόβος, ότι δηλαδή θα καταναλωθούμε σε αυτό και όπως μου έλεγε η Ελένη Ράντου, ‘εγώ θα είμαι η γκαρσόνα και εσύ η Κατακουζήνα'”.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι επαναπροβολές της σειράς ξεκίνησαν ήδη από το καλοκαίρι του 1999, μεταξύ δηλαδή των δύο σεζόν της, και μετά τη λήξη της σειράς συνεχίστηκαν επί όλα τα έτη από το 2000 έως και σήμερα, σχεδόν ανελλιπώς, με λίγες μόνο διακοπές προβολής.

Ως αποτέλεσμα, κατέχει το ρεκόρ της τηλεοπτικής σειράς που έχει προβληθεί τις πιο πολλές φορές σε επανάληψη από κάθε άλλη σειρά και συνεχίζοντας, ακόμα και τότε, να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα