Το master chef επιστρέφει για να σπάσει την ‘κατάρα’;

Το master chef επιστρέφει για να σπάσει την ‘κατάρα’;

Το παιχνίδι μαγειρικής που γνώρισε ημέρες δόξας στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει σε μια απόπειρα να απονείμει επιτέλους τον τίτλο στον δεύτερο Έλληνα master chef (vid)

Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής θα αναδείξει τον κορυφαίο Έλληνα MasterChef, τον δεύτερο για την ακρίβεια με αυτό τον τίτλο, μετά τον Άκη Πετρετζίκη. Το πάθος και το ταλέντο των διαγωνιζόμενων στην κουζίνα και η αγάπη για τη μαγειρική είναι τα στοιχεία, που ξεχωρίζουν τον νικητή που θα κερδίσει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Το παιχνίδι προβλήθηκε από το MEGA με τεράστια επιτυχία, ενώ η δεύτερη σεζόν του συνέπεσε με το ξέσπασμα της κρίσης με αποτέλεσμα να μην ολοκληρωθεί ποτέ και έτσι να μην προκύψει επόμενος master chef.

Χιλιάδες άνθρωποι από όλη την Ελλάδα που αγαπούν την μαγειρική συμμετέχουν στις auditions, προκειμένου να ξεχωρίσουν οι 50 καλύτεροι. Οι  δοκιμασίες εξετάζουν τις ικανότητες των υποψηφίων ούτως ώστε να περάσουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού μόνο οι 20 καλύτεροι.

Η εκπομπή θα προβάλλεται καθημερινά από την τηλεόραση του STAR στις 21.00, ενώ στην κριτική επιτροπή θα δούμε εκτός από τον παλιό μας γνώριμο, Δημήτρη Σκαρμούτσο και τους σεφ Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια της εκπομπής έχει ο βετεράνος πια, Πάνος Γεωργίου, που σκηνοθέτησε και τους δύο προηγούμενους κύκλους MasterChef, executive producer είναι ο σπεσιαλίστας Νίκος Χριστοφόρου, project manager είναι η έμπειρη Νίκη Καρνασιώτη ενώ την εκφώνηση έχει αναλάβει ο ταλαντούχος, Σολ Σαλτιέλ,

Η μάχη για την ανάδειξη του επόμενου Έλληνα MasterChef, ξεκινά δυναμικά την Πέμπτη 4 Μαϊου στις 21:00. Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής:

Διαβάστε το αφιέρωμα του ONEMAN για τη νέα γενιά Ελλήνων Σεφ. Στη λίστα περιλαμβάνεται και ο Σωτήρης Κοντιζάς

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα