Το παράπονο του Χατζηνικολάου στη Μακρυπούλια – “Γιατί με βασάνισες δύο χρόνια;”

Διαβάζεται σε 2'
Το παράπονο του Χατζηνικολάου στη Μακρυπούλια – “Γιατί με βασάνισες δύο χρόνια;”

Στην έναρξη του “Ενώπιος Ενωπίω”, ο δημοσιογράφος παραπονέθηκε στην ηθοποιό για ένα “βασανιστήριο” δύο ετών. Η συνέντευξη που προανήγγειλε.

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο “Ενώπιος Ενωπίω” της Πέμπτης ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια, με τον δημοσιογράφο μάλιστα να εκφράζει δημόσια το παράπονο του στην ηθοποιό.

Μου πήρε περίπου δύο χρόνια αρνήσεων της μέχρι να την πείσω να βρεθεί εδώ στο στούντιο του Ενώπιος Ενωπίω“, σημείωσε χαρακτηριστικά στο ξεκίνημα της εκπομπής, ενώ στη συνέχεια προανήγγειλε και μία συνέντευξη-έκπληξη: “Πρέπει να πω, γιατί είμαι χαρούμενος, πως μου έφερες γούρι με το «ναι» σου γιατί λίγα λεπτά πριν μπούμε στο στούντιο εισέπραξα άλλο ένα «ναι» μετά από δύο χρόνια «όχι». Αυτό μιας μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού, της Μαρινέλλας, που θα είναι τον Δεκέμβριο εδώ στο Ενώπιος Ενωπίω”.

Εν συνεχεία, απευθύνθηκε στη Ζέτα Μακρυπούλια, ρωτώντας τη: “Λοιπόν, γιατί; Γιατί με βασάνισες δύο χρόνια;“.

Η απάντηση της Μακρυπούλια

Η ίδια απάντησε: “Θεωρώ ότι όταν έρχεται κάποιος και κάθεται απέναντι σου, πρέπει να ξέρει και λίγο τι λέει. Πως να το πω… Είναι λίγο σαν παράσημο! Λυπάμαι που θα σου το πω και δημόσια, στο είπα και μεταξύ μας, αλλά εγώ έχω μεγαλώσει με αυτή την εκπομπή. Ίδια ηλικία έχουμε, δεν σημαίνει κάτι”.

Το τελευταίο “καυστικό” σχόλιο μάλιστα σχολιάστηκε με χιούμορ από τον Νίκο Χατζηνικολάο που είπε: “Να το πρώτο ύπουλο χτύπημα! Αυτά, να ξέρεις, όλα πληρώνονται εδώ και εννοώ εντός της διαρκείας της εκπομπής”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα