Το συγκινητικό αντίο του Τύριον Λάνιστερ στο "Game of Thrones'

Το συγκινητικό αντίο του Τύριον Λάνιστερ στο "Game of Thrones'

Ο ηθοποιός Πίτερ Ντίνκλατζ δήλωσε ότι με το φινάλε της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς φαντασίας, έπρεπε να πει "αντίο σε μια ζωή".

Ιδιαίτερα συγκινημένος και λυπημένος για το τέλος της επιτυχημένης και πολυβραβευμένης τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones δηλώνει ο ηθοποιός Πίτερ Ντίνκλατζ - ο οποίος ερμηνεύει τον δημοφιλή ήρωα Τύριον Λάνιστερ- όχι τόσο αυτό καθ' αυτό για την ολοκλήρωση του σίριαλ, αλλά για το γεγονός ότι έπρεπε να πει «αντίο σε μια ζωή».

Σε δηλώσεις του μετά την 70ή τελετή απονομής των τηλεοπτικών βραβείων Emmy, όπου το Game of Thrones απέσπασε το βραβείο καλύτερης δραματικής σειράς, αλλά και ο ηθοποιός βραβεύτηκε για το ρόλο του ως Τύριον Λάνιστερ, είπε για την τελευταία μέρα των γυρισμάτων: «Ήταν πολύ λυπηρό. Δεν ήταν μόνο το τέλος μια μεγάλης τηλεοπτικής εκπομπής που παίρνω μέρος, αλλά ήταν μια τεράστια οικογένεια στην οποία ήμουν μέλος».

ADVERTISING

Και πρόσθεσε: «Σίγουρα το ακούσατε και από τους άλλους ηθοποιούς, αλλά στην περίπτωσή μου ήμουν μακριά από το σπίτι μου. Ζω στη Νέα Υόρκη και τα γυρίσματα ήταν στην Ευρώπη και πολλές φορές έπρεπε να μείνω εκεί γιατί δεν μπορούσα να πηγαίνω σπίτι τα Σαββατοκύριακα, με αποτέλεσμα να αναπτύξω βαθιές ρίζες στην κοινωνία της Ιρλανδίας και σε μερικές άλλες χώρες όπου έγιναν τα γυρίσματα. Ήταν σίγουρα πολύ δύσκολο να αποχαιρετιστούμε, γιατί δεν έλεγα αντίο σε μία τηλεοπτική σειρά, έλεγα αντίο σε μια ζωή που είχα εκεί».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Game of Thrones
SHARE:

24Media Network