Τζένη Διαγούπη: Γιατί σταμάτησε να γράφει θεατρικά με τον Μουτσινά – Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε

Τζένη Διαγούπη: Γιατί σταμάτησε να γράφει θεατρικά με τον Μουτσινά – Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε
Η Τζένη Διαγούπη στο The 2night show Glomex

Η γνωστή ηθοποιός Τζένη Διαγούπη εξήγησε γιατί σταμάτησε να γράφει μετά την συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (17/11) η Τζένη Διαγούπη, η οποία μίλησε για την καριέρα της, αποκαλύπτοντας γιατί σταμάτησε να γράφει θεατρικά έργα, μετά τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά, αλλά και για την προσωπική της ζωή, εξηγώντας γιατί δεν έβαλε ποτέ νυφικό.

Η Τζένη Διαγούπη, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”, θυμήθηκε μερικές από τις πιο σημαντικές τηλεοπτικές της εμφανίσεις, αλλά και την συνύπαρξή της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “Κόκκινο Δωμάτιο”.

Σχετικά με το θέατρο, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε πως έχει εμφανιστεί γυμνή στη σκηνή και θα το έκανε ξανά, ενώ όσον αφορά τη συγγραφή, δήλωσε πως έχει γράψει τρία θεατρικά έργα μαζί με τον Νίκο Μουτσινά, στα οποία είχε παίξει και η ίδια. Ωστόσο, πλέον δεν γράφουν μαζί και δεν θα ήθελε να γράψει κάτι δικό της. Όπως είπε:

“Έχω μια άποψη για τις συνεργασίες ότι ένα πράγμα όταν το κάνεις με έναν άνθρωπο δεν μπορείς να το κάνεις και μόνος σου το ίδιο. Έτσι είναι η ζωή, αλλάζουμε παραστάσεις, αλλάζουμε σκέψη, αλλάζουμε και παρέα. Μπορεί να κουράστηκε αυτή η κατάσταση και να μην είχε να δώσει κάτι άλλο”.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το γεγονός ότι δεν παντρεύτηκε ποτέ, αναφέροντας πως έχει δεχτεί, όμως, πολλή αγάπη.

“Δεν παντρεύτηκα ποτέ, δεν θα αρραβωνιαζόμουν ποτέ, ούτε λογοδόθηκα. Δεν μου έκανε κανείς πρόταση γάμου, μπορεί να μην ήταν σωστό το timing, οι συγκυρίες. Δεν θα ήθελα να παντρευτώ, δεν είχα απωθημένο να βάλω νυφικό, το έχω βάλει πολλές φορές στην τηλεόραση και το θέατρο. Θέλω να είμαι καλός άνθρωπος και να έχω στιγμές ευτυχίας. Ευτυχία είναι οι μικρές στιγμές που μας καθορίζουν. Την αναζητώ και την λέω την αλήθεια”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα