Βαλάντης: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν πήγε στον τελικό του Survivor

Βαλάντης: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν πήγε στον τελικό του Survivor
Ο Βαλάντης στο Survivor 5 glomex

Ο Βαλάντης αναφέρθηκε στην ηχηρή απουσία του από τον τελικό του Survivor αλλά και στη σχέση με τον πρώην συμπαίκτη του Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Δεν έδωσε το παρών ο Βαλάντης στον τελικό του Survivor με την απουσία του να προκαλεί αντιδράσεις μιας και οι σχέσεις του με τους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού ριάλιτι ήταν ιδιαίτερα τεταμένες. Ο τραγουδιστής μιλώντας στο OPEN αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον λόγο που τον δεν κατάφερε να εμφανιστεί.

“Στον τελικό δεν μπορούσα να πάω. Επειδή πρέπει να βγάλουμε και τα προς το ζην είχα ένα πάρτι γάμου, το οποίο ήταν πριβέ. Κανονίζαμε μήπως προσπαθήσω να βρω έναν τρόπο να φτάσω γρήγορα, στο διάλειμμα να πεταχτώ στο Γαλάτσι να χαιρετήσω τα παιδιά, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Πραγματικά ήθελα να πάω. Στον ημιτελικό δεν μπορούσε να πάω εξ αρχής, είχα άλλη υποχρέωση”.

Δίπλα του στεκόταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, με τους δυο παίκτες να συναντιούνται για πρώτη φορά μετά από το ριάλιτι. Αν και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ανάμεσά τους υπήρχαν αρκετές εντάσεις, στην προκειμένη οι σχέσεις τους φάνηκαν βελτιωμένες με τους δύο τους να σημειώνουν πως “Όσο περνάει ο καιρός, τα πράγματα καταλαγιάζουν”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα