Βίντεο: Ο Πάνος Ιωαννίδης σχολιάζει τους παίκτες του MasterChef και το “κουλί”

Βίντεο: Ο Πάνος Ιωαννίδης σχολιάζει τους παίκτες του MasterChef και το “κουλί”

Ο γοητευτικός κριτής του MasterChef 3, Πάνος Ιωαννίδης, σχολιάζει έναν προς έναν τους παίκτες της ομάδας του στην εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου".

Καλεσμένος στη “Φωλιά των Κου Κου” ήταν ο γοητευτικός κριτής του MasterChef 3 με την ιταλική φινέτσα, Πάνος Ιωαννίδης, και οι παρουσιαστές βρήκαν την ευκαιρία να τον ρωτήσουν μερικά πράγματα για το παιχνίδι, αλλά και να μάθουν τη γνώμη του για κάποιους από τους παίκτες της ομάδας του.

Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε για την Άλκηστη, την παίκτρια που έχει απασχολήσει πολύ μέσα στο παιχνίδι λόγω της συμπεριφοράς της, λέγοντας τα εξής:

“Η Άλκηστις είναι μία κοπέλα που θεωρώ ότι αγαπά τη μαγειρική και ότι ήρθε στο MasterChef για να αποδείξει κάποια πράγματα. Βέβαια, όπως σε όλους τους παίκτες, έχουμε έναν χαρακτήρα. Και αυτός είναι δικός τους. Από ‘κει και πέρα το πώς εκφράζεται, με ηρεμία, με νεύρα, με ένταση, είναι δικό τους θέμα και δεν μπορούμε να πούμε τίποτα.”

Όσο για την Ιωάννα ο Πάνος Ιωαννίδης δήλωσε: “Η Ιωάννα είναι εκεί, στον σκοπό, ήρθε για να κερδίσει και φαίνεται. Μαθαίνει πολύ γρήγορα και είχε μεγάλη εξέλιξη.”

Για τη Μαρία, η οποία που αποχώρησε την Παρασκευή, δήλωσε πως βρίσκει πολύ τρυφερό, χιουμοριστικό και γλυκό το “λεβέντη μου” με το οποίο τον αποκαλούσε.

Ο Πάνος Ιωαννίδης ρωτήθηκε και για το περίφημο “κουλί” που έγινε viral! Όπως είπε ήταν τραγελαφικό, ωστόσο, ο ίδιος δεν το βρήκε αστείο. Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα