Βινύλιο: Όταν η Πάολα έκανε on air έκπληξη στο Διονύση Σαββόπουλο

Βινύλιο: Όταν η Πάολα έκανε on air έκπληξη στο Διονύση Σαββόπουλο
Πάολα - Διονύσης Σαββόπουλος

Τραγουδώντας live το "Δημοσθένους Λέξις" η τραγουδίστρια ανταπέδωσε τα καλά λόγια που έχει πει γι' αυτήν ο σπουδαίος τραγουδοποιός, κάνοντάς του έκπληξη στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής του Αντώνη Κανάκη.

Έκπληξη στον Διονύση Σαββόπουλο, που ήταν ο καλεσμένος στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής του Αντώνη Κανάκη “VΙΝΥΛΙΟ” στον ΣΚΑΪ, έκανε η Πάολα.

Ο Αντώνης Κανάκης υπενθύμισε στο Σαββόπουλο ότι έχει εκφραστεί με πολύ κολακευτικά λόγια στην Πάολα, όταν εκείνη εμφανίστηκε στο στούντιο μαζί με τον κιθαρίστα της, για να ερμηνεύσει ένα από τα πιο συγκλονιστικά τραγούδια του καταξιωμένου τραγουδοποιού.

Έτσι ερμήνευσε μοναδικά το “Δημοσθένους Λέξις”, με το Νιόνιο να σιγοτραγουδά μαζί της στο ρεφρέν, χαρίζοντας στους τηλεθεατές μια σπάνια τηλεοπτική στιγμή.

Αλλά και ο ίδιος ο Κανάκης είχε καλά λόγια να πει για την Παόλα, λέγοντάς της «Χωρίς να σε γνωρίζω σ’ είχα εκτιμήσει… Είχα συναντήσει μία φορά την κόρη σου, αυτό το καταπληκτικό πλάσμα, ένα κορίτσι γεμάτο υγεία, γεμάτο χαρά, γεμάτο χαμόγελο και ευγένεια. Και είπα μέσα μου πως η μητέρα που έχει αυτό το κορίτσι πρέπει να είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος. Κι έτσι, χωρίς να σ’ έχω γνωρίσει, σ’ είχα εκτιμήσει».


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα