Willow: Το πρώτο trailer της νέας σειράς φαντασίας της Disney από τους παραγωγούς των Star Wars

Willow: Το πρώτο trailer της νέας σειράς φαντασίας της Disney από τους παραγωγούς των Star Wars
Willow YouTube

Στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της τηλεοπτικής σειράς του Disney+, "Willow". Πότε κάνει πρεμιέρα;

Κυκλοφόρησε μέσω του Star Wars Celebration το trailer της επερχόμενης τηλεοπτικής σειράς του Disney+, “Willow“, που αποτελεί το sequel της ομώνυμης ταινίας φαντασίας του 1988.

Η σειρά, όπως αναφέρει το ign.com, πήρε το πράσινο φως το 2020 και θα διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας του 1988, ενώ θα δούμε νέους ήρωες να φεύγουν από το κάστρο τους και να ψάχνουν τον διάσημο μάγο, Willow.

Ο Warwick Davis επιστρέφει στον ομότιτλο ρόλο με την πραγματική του κόρη, την Annabelle, να αναλαμβάνει τον ρόλο της κόρης του Willow. Η Joanne Whalley θα ενσαρκώσει και πάλι την Sorsha, η Ruby Cruz θα γίνει η Kit Sorsha, η Erin Kellyman θα παίξει την Jade – την καλύτερη φίλη της Kit με την οποία μεγάλωσαν μαζί και θέλει να γίνει ιππότης. Η Ellie Bamber θα μεταμορφωθεί σε Dove – μια μαγείρισσα ερωτευμένη με τον αδερφό της Kit. Άλλοι πρωταγωνιστές θα είναι οι Tony Revolori, Amer Chadha-Patel, Dempsey Bryk, Rosabell Laurenti Sellers, Talisa Garcia και Ralph Ineson.

Η αρχική ταινία είχε σκηνοθετηθεί από τον Ron Howard και εξιστορούσε τις περιπέτειες ενός μαθητευόμενου μάγου που πρέπει να προστατεύσει ένα ιδιαίτερο μωρό από μία κακιά βασίλισσα, στόχος της οποίας είναι να καταλάβει τον κόσμο. Εκτός από τον Davis, στην ταινία πρωταγωνιστούσε και ο Val Kilmer ως Madmartigan, ένας εγωκεντρικός μισθοφόρος που τελικά ενώνει τις δυνάμεις του με τον Willow για να προστατέψουν το παιδί από τις σκοτεινές δυνάμεις που απειλούν να καταστρέψουν όποιον στέκεται στο διάβα της βασίλισσας.

Όσον αφορά τη νέα σειρά, ο Howard επιστρέφει σε ρόλο εκτελεστικού παραγωγού, θέση που κατέχει και η Kathleen Kennedy, Πρόεδρος της Lucasfilm. Οι Jonathan Kasdan και Wendy Mericle είναι showrunners και εκτελεστικοί παραγωγοί με τους Brian Grazer, Roopesh Parekh και Michelle Rejwan. Τα σκηνοθετικά ηνία των δύο πρώτων επεισοδίων αναλαμβάνει ο Stephen Woolfenden.

Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τις 30 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version