X-Factor: Δάκρυσαν Μαζωνάκης και Τάμτα όταν αποχώρησε το τσιγγανάκι

X-Factor: Δάκρυσαν Μαζωνάκης και Τάμτα όταν αποχώρησε το τσιγγανάκι

Σοκαριστική αποχώρηση στο talent show, καθώς έφυγε από το παιχνίδι ο 16χρονος που είχε ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή. Δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους Τάμτα και Μαζωνάκης (vid)

Ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά, καθώς ο μικρός Αλέξανδρος Σαγκούρης υπήρξε από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του φετινού X-Factor, το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε στο live της Πέμπτης πως ήταν ο 16χρονος που έπρεπε να αποχωρήσει. Όταν ο Σάκης Ρουβάς ανακοίνωσε το αποτέλεσμα, τόσο ο μικρός τραγουδιστής, όσο όμως και η coach του Τάμτα και ο Γιώργος Μαζωνάκης δυσκολεύτηκαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Δείτε αρχικά την εμφάνισή του:

Ο Αλέξανδρος πίστεψε αρχικά πως το όνομά του ανακοινώθηκε ως του παίκτη που παραμένει, ωστόσο ο Σάκης Ρουβάς του εξήγησε πως ήταν εκείνος που έπρεπε να αποχωρήσει. Το μικρό παιδί δυσκολεύτηκε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, όπως και ο Γιώργος Μαζωνάκης που τον αγκάλιασε αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

“Είχα σκοπό να αποχωρήσω ακόμη και αν έμενα εγώ, γιατί τον θαύμαζα πάρα πολύ” είπε συγκινημένος ο 16χρονος, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του. “Το μόνο που θα μου λείψει είναι η σκηνή, τίποτα άλλο” πρόσθεσε.

Στην πρώτη του εμφάνιση στο talent show, ο μικρός από τη Θεσσαλονίκη ερμήνευσε “το ψωμί της ξενιτιάς” του Στέλιου Καζαντζίδη και προκάλεσε την έκπληξη των κριτών.

Ο ιερέας που εμφανίστηκε στο πλάι του μικρού Αλέξανδρου είναι ο αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας Λουκατάρης, εφημέριος του ναού Αγίου Νεκταρίου του Δενδροπόταμου, μια περιοχή στη δυτική Θεσσαλονίκη στην οποία εκτιμάται ότι ζουν περίπου 4.500 κάτοικοι, τα 2/3 των οποίων είναι Ρομά. Ο ίδιος, ο “Αϊ-μπαλαμός” όπως τον αποκαλούν, έχει οργανώσει τον “Φάρο του Κόσμου” το Κέντρο προστασίας ανηλίκων ROM στο οποίο φιλοξενείται ο Αλέξανδρος μαζί με άλλα παιδιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα