X-Factor: Πρώην παίκτρια του My Style Rocks στις auditions – Η εξομολόγηση για την επιλόχειο κατάθλιψη

X-Factor: Πρώην παίκτρια του My Style Rocks στις auditions – Η εξομολόγηση για την επιλόχειο κατάθλιψη
Η Σοφία Λεοντίτση glomex

Μετά το show μόδας του ΣΚΑΪ η νεαρή πρώην παίκτρια δοκίμασε τις δυνάμεις της και στο τραγούδι. Κατάφερε να αποσπάει το εισιτήριο για την επόμενη φάση;

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι audition του X-Factor με τους τέσσερις κριτές Μαρίζα Ρίζου, Χρήστο Μάστορα, Μιχάλη Κουινέλη και Στέλιο Ρόκκο να αναζητούν τον επόμενο super star της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Ανάμεσα σε εκείνους που διεκδίκησαν μία θέση στον μουσικό διαγωνισμό του MEGA, βρέθηκε στο επεισόδιο του Σαββάτου (09/04) και η Σοφία Λεοντίτση, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο show μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks.

Φανερά ανανεωμένη και αποφασισμένη να κυνηγήσει το όνειρό της στο τραγούδι, η νεαρή τραγουδίστρια, η οποία πριν από περίπου τρία χρόνια απέκτησε το πρώτο της παιδί, βρέθηκε στη σκηνή του X-Factor επιλέγοντας το τραγούδι “Μυστικέ μου Έρωτα”, καταφέρνοντας να ενθουσιάσει τον Στέλιο Ρόκκο.

Η ίδια μάλιστα στο εισαγωγικό βίντεο της συμμετοχής της εξομολογήθηκε πως μετά τη γέννηση του γιου της ήρθε αντιμέτωπη με την επιλόχειο κατάθλιψη τονίζοντας πως μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε γυναίκα.

“Είμαι μητέρα, έχω έναν γιο τριών ετών, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, περήφανη, ευτυχισμένη. Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη, είναι κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί στην οποιαδήποτε γυναίκα φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Δεν σε ρωτάει αυτό το πράγμα, απλά σου συμβαίνει. Οι άνθρωποι θα πρέπει να αγαπούν πολύ τον εαυτό τους, να μην τα παρατούν, όποια δυσκολία και να έχουν να αντιμετωπίσουν στη ζωή τους. Να είναι δυνατοί και όλα μα όλα παίρνουν τον δρόμο τους”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τελικά, οι κριτές αποφάσισαν να της δώσουν ακόμη μια ευκαιρία και έτσι η Σοφία Λεοντίτση θα βρεθεί στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Σοφία Λεοντίτση – Μυστικέ μου Έρωτα

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα