Ξεσπά η Ελεονώρα Μελέτη: Ρώτησαν συνεργάτες μου “αν είναι οι κακοποιητές μου”

Διαβάζεται σε 2'
Ξεσπά η Ελεονώρα Μελέτη: Ρώτησαν συνεργάτες μου “αν είναι οι κακοποιητές μου”
Ελεονώρα Μελέτη papadakispress

Η έντονη αντίδραση της Ελεονώρα Μελέτη για τη διαχείριση των media αναφορικά με τη συναισθηματική κακοποίηση που έχει βιώσει.

Η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε στον αέρα του «Mega Καλημέρα» σχετικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει το προηγούμενο διάστημα η ίδια στην “Ελένη” για τη συναισθηματική κακοποίηση που είχε υποστεί στα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα, κατά τη διάρκεια του “Πρωινού Καφέ”.

Η Ελεονώρα Μελέτη προχώρησε σε προσωπικές αποκαλύψεις κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, δηλώνοντας: «Το 2007 διαγνώστηκα με συναισθηματική κακοποίηση, με τη βούλα. Εννοώ ότι πήγα σε έναν ειδικό, ζώντας μία πολύ δύσκολη κατάσταση, ζήτησα βοήθεια. Δεν αισθανόμουν καθόλου καλά με τον εαυτό μου, είχα κρίσεις πανικού, ένιωθα αποτυχημένη και τελειωμένη».

Γκαγκάκη: Ασκήθηκε το απόλυτο bullying στην Ελεονώρα Μελέτη στον “Πρωινό Καφέ”

Η Κατερίνα Γκαγκάκη, καλεσμένη του “Πρωινό Σου Σου” με την Ελένη Τσολάκη, μίλησε για την περίοδο που η Ελεονώρα Μελέτη παρουσίαζε τον “Πρωινό Καφέ” στον ΑΝΤ1 και τη συναισθηματική κακοποίηση που η ίδια ανέφερε πως ένιωσε.

«Μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα και με το χέρι όπου θες, ότι ασκήθηκε το απόλυτο bullying στην Ελεονώρα Μελέτη στον “Πρωινό Καφέ”. Αυτά τα οποία γίνονταν τότε, το έχω πει πολλές φορές, δεν θα τολμούσα να τα κάνω τώρα. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως γίνεται να πήρες τη ζωή ενός ανθρώπου και να είχαμε την απαίτηση να τη βάλουμε σε ένα τέτοιο καλούπι. Τώρα μου φαίνεται αδιανόητο. Μιλάμε τώρα για 15, 17 χρόνια πίσω» ανέφερε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Ελεονώρα Μελέτη: Δεν είδα κανέναν να έχει πραγματικά ζήλο να μάθει το παρασκήνιο της υπόθεσης

Η γνωστή παρουσιάστρια στάθηκε στο γεγονός ότι τα media επικεντρώθηκαν στο να αναζητήσουν ποιοι ήταν εκείνοι που της άσκησαν την κακοποίηση και όχι στο βάθος της τραυματικής εμπειρίας.

«Θυμάστε που είχα βγει στην Ελένη και είχα πει τα σχετικά; Θυμάστε που υπήρχαν εκπομπές που αναζητούσαν να δουν ποιος είναι ο κακοποιητής; Πήγαιναν σε συνεργάτες με μικρόφωνα και τους έφερναν σε δύσκολη θέση και τους ρωτούσαν “ήσασταν εσείς ο κακοποιητής της Μελέτη;”», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Δεν είδα κανέναν από αυτούς που είχαν πραγματικά ζήλο να μάθουν το παρασκήνιο αυτής της υπόθεσης», πρόσθεση η παρουσιάστρια του Mega.

Το σχετικό απόσπασμα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα