Χρήστος Νικολόπουλος: Το κλεμμένο μπουζούκι και οι κρίσεις πανικού

Χρήστος Νικολόπουλος: Το κλεμμένο μπουζούκι και οι κρίσεις πανικού

Ο θρυλικός λαϊκός συνθέτης, ως καλεσμένος στην late night εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκάλυψε πώς η στεναχώρια τον οδήγησε στο να βιώσει κρίσεις πανικού.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος βρέθηκε στη late night εκπομπή “The 2Night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ANT1 και ξεδίπλωσε ιστορίες μέσα από περισσότερες από πέντε δεκαετίες στο λαϊκό τραγούδι. Ο θρυλικός μουσικοσυνθέτης μίλησε για τις συνεργασίες του με Καζαντζίδη, Ζαμπέτα και Χιώτη, για τα μπουζούκια που έχασε ή του έκλεψαν, αλλά και για το πώς βίωσε περιστατικά κρίσεων πανικού.

Χρήστος Νικολόπουλος – Όλα όσα είπε στο “The 2Night Show”

Για το “δανεικό” μπουζούκι και εκείνο που κλάπηκε, είπε: “Δάνεισα σε κάποιον το πρώτο μου μπουζούκι και εκείνος το πούλησε γιατί είχε ανάγκη χωρίς να με ρωτήσει. Εκείνο το μπουζούκι το βρήκα και τώρα είναι στο μάστορα και φτιάχνεται. Πριν ένα χρόνο που μου έκλεψαν το μπουζούκι μου, είχα μεγάλο δεσμό μαζί του και τελικά το βρήκα και αυτό. Αυτός που το έκλεψε ο νεαρός, το πήγε σε ένα παλαιοπωλείο και αυτός που πήγε να το αγοράσει κατάλαβε ότι είναι το δικό μου από μια ανάρτησή μου στο διαδίκτυο και ειδοποίησε την αστυνομία”

Για τη σύντροφό του: “Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί πάνω από 50 χρόνια. Τη γνώρισα σε ένα κέντρο στη Κόρινθο και δέσαμε. Είναι λογίστρια. Είχε υπομονή και κατανόηση. Μέχρι να βρω το δρόμο μου, δούλευα πάρα πολύ και έλειπα. Δεν ζήλευα ούτε εγώ, ούτε όμως κι εκείνη”.

Για τη στεναχώρια και τις κρίσεις πανικού: “Είμαι ευαίσθητος. Συγκινούμαι εύκολα. Στο χώρο μας υπάρχει αντιζηλία και φθόνος. Πληγώθηκα αρκετές φορές και η στεναχώρια μου με οδήγησε σε κρίσεις πανικού. Μια φορά, άρχισα να χάνω τον αέρα μου, να μην έχω οξυγόνο, μέσα στο αεροπλάνο. Μετά άρχισα να έχω θέμα με κρίσεις πανικού και λίγο μελαγχολία… Μπαίνω πλέον στα αεροπλάνα αλλά όχι για μεγάλα ταξίδια”.

Για τους θρύλους του λαϊκού τραγουδιού: “Ο Ζαμπέτας ήταν φοβερός άνθρωπος με χιούμορ. Αυτός και ο Μανώλης Χιώτης ήταν οι μεγαλύτεροι μάγκες για μένα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα