YFSF: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Ανατρεπτικές εμφανίσεις και εκπλήξεις

YFSF: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Ανατρεπτικές εμφανίσεις και εκπλήξεις
Η Μαρία Μπεκατώρου στον τελικό του YFSF ΑΝΤ1

Απίστευτες μεταμορφώσεις στον αποψινό τελικό του "All Star - Your Face Sounds Familiar". Ποιοι είναι οι φιναλίστ. Ποιους θα δούμε σε ρόλο - έκπληξη.

Απόψε, Κυριακή (30/05), στις 21:00 θα δούμε τον All Star τελικό του «Your Face Sounds Familiar» στον ΑΝΤ1.

Τέσσερις φιναλίστ, υπέροχα ντουέτα, Ζωζώ Σαπουντζάκη και Άντζελα Δημητρίου, αλλά και ο αγαπημένος θεσμός των βραβείων του απόλυτου σόου μεταμφιέσεων σε μια βραδιά-γιορτή.

Σε αυτή τη μοναδική φιέστα, η Μαρία Μπεκατώρου θα υποδεχτεί για άλλη μια φορά τους αγαπημένους της κριτές, Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια, αλλά και τους καλλιτέχνες της all star version του «Your Face Sounds Familiar».

Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής; Ποια βραβεία θα απονεμηθούν στους παίκτες; Ποιοι καλεσμένοι-έκπληξη θα τα απονείμουν; Σε ποιον/α θα μεταμορφωθεί η Μαρία Μπεκατώρου; Τι ετοιμάζουν Κωστής Μαραβέγιας και Κατερίνα Παπουτσάκη επί σκηνής;

Θανάσης Αλευράς, Ίαν Στρατής, Ησαΐας Ματιάμπα και Τάνια Μπρεάζου θα διαγωνιστούν για τελευταία φορά στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar», δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Κρατερός Κατσούλης, Λευτέρης Ελευθερίου, Μπέττυ Μαγγίρα, Ματθίλδη Μαγγίρα και Κατερίνα Στικούδη θα μας χαρίσουν απολαυστικά ντουέτα, αλλά και… λίγη από τη λάμψη τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα