Ζουγανέλης: Η ΕΡΤ μου επέτρεψε να κάνω σατιρική εκπομπή χωρίς παρεμβατικότητα

Ζουγανέλης: Η ΕΡΤ μου επέτρεψε να κάνω σατιρική εκπομπή χωρίς παρεμβατικότητα
Φωτό αρχείου: Ο Γιάννης Ζουγανέλης επί σκηνής με αφορμή την εκδήλωση για τα 40 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας του Βασίλη Καρρά Eurokinissi

Ο καλλιτέχνης ισχυρίζεται πως στον αντίποδα, ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί του ζητούσαν να «χτυπήσει συγκεκριμένους χώρους».

Στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος αναφέρθηκε στην σατιρική εκπομπή «Φόρτσα Πατρίδα» την οποία εμπνεύστηκε, υλοποίησε και παρουσίασε στην δημόσια τηλεόραση. Ένα πρότζεκτ που όπως λέει ο ίδιος ο καλλιτέχνης δεν απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης παρά το γεγονός πως έφτασε σε τηλεθέαση ως και το 20%.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης εξήγησε πως ως πολίτης ενδιαφέρεται περισσότερο από τη σάτιρα σε πολιτικά πρόσωπα και λιγότερο από πρόσωπα της showbiz. «Η ΕΡΤ μου επέτρεψε να κάνω μια σατιρική εκπομπή χωρίς καμιά παρεμβατικότητα, ενώ άλλα ιδιωτικά κανάλια μου είπαν “ναι, μας ενδιαφέρει, αλλά θα χτυπήσεις εκεί» είπε, χωρίς βέβαια να κατονομάσει το ιδιωτικό κανάλι που θέλησε να του υποδείξει ποιους πολιτικούς να σατιρίσει. «Ακόμη και να ήθελα να χτυπήσω εκεί δεν θα το έκανα ποτέ καθοδηγούμενος» συμπληρώνει ο ίδιος.

Δείτε τι είπε:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα